Therése

Therése ringde från Thailand igår! =) Så jävla roligt att få surra lite och höra om allt där borta! Saknar dej gumman.

FÖRBANNAD!!

Vet inte hur jag ska kunna förklara hur jävla grinig jag är nu!!
Gör en liten lista så vi får vi se om det går att beskriva...

*Jag hatar den här äckliga datorn för att den hänger sej hela tiden!!
*Jag är så jävla sur för att jag har suttit här i över 2h och försökt fått ner ett enda jävla program som jag måste ha för att se matchen. Nu missade jag hela. (Gör iofs inget eftersom vi förlorade men ändå, 2h åt helvete).
*Topptipset var inte ens i närheten att gå in. Jävla skit lag!
*United tappade 1-0 ledningen och 3 hur viktiga poäng som helst.
*Jag kommer att bli utsedd till omgångens SÄMSTA coach den här helgen...
*Jag är hungrig och har inte ens börjat med nån middag efter som jag skulle se matchen först.
*Jag måste duscha men vill inte.

Jag tänker nu sitta här och sura i min ensamhet och är det nån som tänker ringa så avråder jag det starkt. Vänta iaf ca... 10 min... =) Och om nån tänkt komma och hälsa på så kom ihåg att jag är utsvulten, sur och äcklig... så det är alltså på egen risk...


Nu är det som det ska vara!

Julklapparna har inte slutat rulla in. Nu är det som det ska vara, United i topp! Fy fan vad bra jag mår nu! =)

Ska äta middag hos pappa idag sen bär det av hem till Lugnvik. Ska hänga med Susanne ikväll, det ser jag verkligen fram emot! Och imåra blir det middag med Angelin, känns skönt att träffa birdsen igen! =) Camilla kommer väl oxå hem imåra tror/hoppas jag. Känns lite konstigt att inte ha hängt på så många dar. Och Kristina, jag tycker ni kan ta och komma hem på lördag faktiskt! =)
Har haft det jättehärligt i Nälden dom här dagarna men det känns ju förstås mys att komma hem oxå.

Var länge sen vi partade nåt nu, va säger ni? Nån öl till helgen kanske? =)

Happy Christmas! =)

Bästa starten nånsin. Började morgonen med att vinna 750kr på en trisslott som jag fick av maa. =) Helnöjd, har aldrig vunnit mer än 75 kr!

Sen en härlig dag med släkten och hela önskelistan avbockad. Jag fick allt jag önskat mej + mer där till...

Att min bror är den bästa brorsan som finns visste jag redan men det kan vara lätt att glömma bort ibland så där till vardags. Men nu kommer jag aldrig att glömma.

Mycket tissel och tassel har det varit dom senaste dagarna kring "min julklapp" och jag har varit så jävla nyfiken! Jag har funderat och funderat på vad han möjligen kan ha köpt men inte en enda gång har det slagit mej att det skulle kunna vara just DET.

Jag känner lite på paketet precis när jag får det och tycker mej känna att det är en tavla. En tavla? Kanske han har gjort ett litet kollage från VM tänkte jag. Sparade den klappen till sist. När jag öppnat allt det andra så var det daxs för den. Jag tog försiktigt av papperet... det var en tavla. Men inget kollage.

En SIGNERAD tavla med RONALDO, SCHOLES, ROONEY och GIGGS!!! SIGNERAD!!! AAAAAAHHHHHHH!!!

Första tåren fälld på en julafton nånsin.

Tack maa, paa, Johan, mormor, farmor, farfar, Birgitta, Kerstin, Fredde, Jonte och Frida för en underbar julafton!
     
   


En av dom bästa dagarna på länge!

"Oj,oj,oj Oj,oj,oj,oj..."
Hatar den ramsan men just idag så är det nästan så pass att jag kan nynna med.
Vilken dag, vilken match, vilken MAN!

Har kikat på Man U - Everton, 2-1. Suttit på golvet framför tvn, slagit in julklappar, ätit hemmagjord pirvla och druckit mou... This is life!


Iakttagelser under matchen:


* Mr. Brun är en quite a nice bloke, inget mot Me lad men ändå.

* Gravesen ser ut som en ond Shrek.

* Aldrig skådat så många flint-puckar på en och samma gång.

* Rooney tänkte mer på Julkalkonen än att göra mål...

*...men det gjorde inte så mycket för Me lad va i kanon form som alltid i juletid! =)

* Rydström, Allvarligt! The Boss har inte en stor, röd näsa! Visst är den stor men den är inte röd! Den är faktiskt lila...


Nä, nu ska jag gå å städa toaletten och det med stor glädje! Om den glänser ens hälften så mycket som min lycka är stor, då är det nog time för grannarna att dra ner persiennerna...


See yous later!


Sista dagen på jobbet...

...för den här gången iaf. Fan va skönt det känns att få sova ut imåra!!! Nu går jag på semester, på obestämd tid, och för tillfället känns det riktigt bra!
Var och julhandlade igår, nu e ma nästan helt klar. Jag e riktigt nöjd med våra inköp i år och ser fram emot en härlig julafton! =)

Saker att lägga märke till just nu:

* Alla julgranar är sne.
*Ikväll är det repris på Sanningen bakom, Henke är med.
*Jag behöver klippa mej. (Fast det behöver inte ni lägga märke till...räcker och blir över att jag gör det.)

Har precis ätit lunch, jättegod köttgryta! Och till efterrätt fick vi en gräddtårta med björnbär, MUMMA!
Nä nu e min rast slut så nu måste jag gå och jobba igen, bara ca.2 h kvar... =)

Sunderland, here I come!

Om det ändå vore så... fick ju va glad i en halvsekund när jag skrev överskriften iaf...

Satt och kollade vad jag hade för grejer på datorn och hittade grejer som jag skrivit när vi var i England.

Fick sån fruktansvärd tillbaka-längtan. Saknar John och Roker, Morrisons och deras jordgubbsremmar, Spider och... ja... allt kul som det stället för med sej, haha.
     
Det är nästan så att jag saknar shooter-girls jobbet... eller nja, det kanske är att dra det lite långt ändå. =) Bara att åka buss var roligare där... taxi va ju inte så dumt ibland det heller, haha. Och för att inte tala om myset att knata upp till Stadium of Light och kika på fotboll en lördag! Och när slutsignalen gått, gå till Collory Tavern och ta en snakebite... eller två. En halv vinglig promenad hem runt 18 tiden för att äta middag, vila och fortsätta uppvärmingen inför Spider senare! Ramla ur taxin på morgonkvisten, försöka att så fort och smidigt som möjligt ta oss nedför trappan och in i lägenheten i hopp om att John inte ska ha sett oss... Skämmas på söndagsmorgonen under frukosten medans John utför stenhård mobbing. =) Saknar tjejen på toaletten som sålde grejer oxå, shoppa loss på Primark och att gräset är grönt i januari! Kan göra listan sååå lååång... Aaaaah, vill dit!!!
     


Liverpool-United 0-1!!!

Fan va härligt!!! Well done Tevez! =)


En härlig helg!

I fredags hade vi Armina på besök. Surrade och drack vin, jätte mysigt var det! Igår fick man sova ut och fan va skönt det var! Vi var ner och hälsade på hos Kristina en sväng och sen så for vi till Johan och kikade på film. Idag har vi bara slappat och snart far jag till Nälden. Bara 1h kvar nu till den första supermatchen idag, aaah va kul! =)

Måste bara berätta nåt overkligt som hände i fredags när jag och Camilla var på Donken. Vi stod i drive-in kön och det var en massa smågrabbar som for och sprang förbi. Skulle tippa på att dom var nånstans runt 12 kanske. Iaf så säger Camilla "Han där skulle jag nog ha varit kär i om jag var mindre." och jag hinner precis svara "Jag med." innan killen ifråga vänder sej om, tittar på oss, vänder sej bort och drar ner broka!!!
Va?! Vad hände?!

Jag och Camilla kollade chockat på varann innan vi började asgarva. Lite otippat att se en liten vit rumpa sådär på fredagseftermiddagen. Men fan vilken humor den grabben måste ha!
Tack för att du förgyllde våran dag! =)

Julemys så att det står härliga till!!!

Helgen som var inehöll mycket julmys!
Fredagen spenderade vi med Angelin och kikade förstås på Idolfinalen. Det skulle röstas, tiden var knapp och jag visste numret i huvudet... trodde jag... Angelin ringde...
"Tv3 tackar för din medverkan"... What?! Tv3?!

Nu väntar vi bara på ett brev. Lär ju ha skaffat henne ett fadderbarn. Hon tvingar mej att betala hälften isf... måste skaffa mej ett fast jobb.


Lördagen spenderade jag hos Kristina och Liam. Pepparkaksbaket kom igång senare än tänkt, jag glömde ställa klockan... men underbar vän som Kristina är så bet hon ihop och höll god min. =) Mycket glögg och must förtärdes när vi myste på under baket, trist bara att pepparkakorna hade en eftersmak av parfym, lite lätt blandat med tvål... men fina blev dom iaf. =)

    
Camilla kom senare på kvällen och vi sov över.

Fan va mys det var att hänga med Liam på morgonkvisten! Go skit! =)

    
Söndan blev en städ och pyntdag. Kan inte beskriva hur fint det är hemma nu! Aah, blev så nöjd! Sen blev det knäck och pynt av apelsiner och pepparkakor hos Kristina på kvällen.
   
Haha, det gick lite fort när Kristina skulle göra det fina hjärtat... =)

Lätt att "over do it", för att citera Camilla, men fan va kul det är att pynta!
     


Måndag: Jobb och fortsatt städning, inhandlade julstjärnor och passade på att storhandla på bolaget. Känns så skönt att slippa fara dit å trängas i mellandagarna.

Tisdag: Jobb, middag hos mamma.


Nä nu måste jag koncentrera mej på Champions League, United på 6:an, fan va härligt med fotboll!!!


Pepparkaksbak och allmänt mys

Igår bakades det pepparkakor med farmor, riktigt mys var det! Åt middag där och sen var det hem och kika på fotboll.  Alla såg väl Bordeaux-Helsingborg igår??!! Ja, jag trodde väl det. =) Henke gjorde mål. Oväntat? Nä. Håller tummarna nu att det blir ett bra beslut efter semestern... Ett riktigt bra beslut vore om han bestämde sej för att fortsätta nästa säsong i United och haka på till EM! Men jag kan väl nöja mej med att han bara fortsätter oxå förstås... =)

Ikväll blir det Idol för hela slanten! Hoppas på en mycket trevlig kväll med birdsen! =)

"När Daniel vaktar kassen då e de stil på HIF!"

10. Der Bomber FC

Brodda var den tionde bästa coachen i xl-coachen i helgen, 179 poäng, inte illa! Grattis! Jag är nu officiellt en stolt syster. =)


Inte en jävla tomte!

Igår skulle vi smyga igång... eller ja, smälla fram allt julpynt och göra det lite mysigt. Skulle bara fixa trådlöst internet först... Men dra mej baklänges! Man kan ju bli förbannad för mindre! Hur kan dom begära ett lösenord när man inte fått eller gjort nåt?! Och hur kan man va uppkopplad men inte komma in på nätet?! Fick ju förstås inte till det... Varför kan ingenting bara funka på en gång?? Men inte nog med det, nu kommer jag inte in på internet som vanligt heller med min dator!! Jävla skit grejer!!
Och pyntet som så fint skulle pryda lägenheten ligger nu fortfarande kvar i jul-lådan... tappade all känsla... inte ens en liten tomte fick komma fram...
Hoppas på en pynt-dag i helgen, iofs mysigare då så man hinner ladda upp med en back iskall-glasflaske-must, MUMMA!!! =)


Vart är dom gamla rösterna?

Under ett årtionde låter många röster ganska lika sen byts rösterna ut som musikstilarna ändras känns det som.
Det finns ju ingen som skulle komma och dra av en dänga a´ la Beach Boys idag.
Men är inte det jätte konstigt? Det är ju inte det att sådana röster inte skulle funka idag, många gillar ju Beatles, Elvis, Roy och grabbarna fortfarande.
Kan det verkligen vara så att dom sorts rösterna inte finns nu? Hur skulle det kunna vara så isf?
Varför fanns det ingen med Axl Rose röst på 60-talet?
Ok att det är mysigare med "jättegamla röster" i samspel med lite halv kass och knastrig inspelning än vad en "jättegammal" röst skulle vara med dagens inspelningar.
Så det är inte det att jag efterlyser en "jättegammal röst" nu för, som sagt, myset skulle aldrig uppnås på samma sätt. Men det är ju 40-tals "spraket" det.
Skulle ju fortfarande vara väldigt mys om en Cliff Richard röst dök upp på Rix imåra!


Varför verkar rösterna upphöra efter 10 år?


RSS 2.0