Finbesök!

Igår så anlände Micke och Marcus till vårat lilla kollektiv. Blir här till på måndag, känns riktigt skoj!
Igår var vi ut på en redig pubrunda, 6 olika ställen avverkade vi, en härlig kväll! Känns roligt att ha hittat några nya ställen. =)

Alltid lika kul när ett underlägg fastnar, haha.

Double Trouble är en keeper!

Flyga är mer eller mindre ett måste på Batalion these days. =)

Vad gäller varmvattnet så går det fortfarande inte riktigt vägen för oss... Heatern är helt paj nu så det blir ett par kalla duschar innan vi får den nya som mest troligt firras nästa vecka... men mitt upp i allt känns det skönt att den nu kommer bytas ut iaf, att vi får en helt ny och fräsh.
Det började tokrinna igår och då underdriver jag verkligen inte. Vi fick tömma och byta kruka var och varannan minut i TVÅ TIMMAR innan teknikern kom och konstaterade att den nu är helt trasig. Nähää? haha.
Stängde av vattnet gjorde han iaf så nu ska det väl mycket till om det skulle börja forsa igen. Peppar, peppar!

Fest, handla och plugga.

I lördags var vi bjuden på fest och på baröppning. Konstigt. =)
Det blev festen. Trevligt hade vi där, duktig på svenska va dom oxå, haha. Härligt folk! =)

Igår var jag och Angelin ner på stan en sväng. Letade rätt på ett postkontor och lärde oss hur det funkar där, handlade mat och så råkade jag kanske köpa ett par skor... men dom e verkligen jättehäftiga! Häftiga?? Hahaha, fräsiga är dom iaf. =)
Pluggade lite igår kväll men inte alls tillräckligt. Idag blir det en uppryckning så man inte halkar efter igen.
Iväg och handla måste vi idag oxå, är så less på att måsta handla varje dag... får lov att planera inköpslistan bättre tror jag.

Annars är allt som vanligt här, bra alltså! Lite kallt just nu dock men samtidigt rätt mysigt att få klä på sej lite mer. =)

Heatern läcker fortfarande... måste verkligen höra av oss igen... suck...

Våran nuvarande lösning på problemet, haha.

Äventyr på annersia brua.

Igår va det Angelins födelsedag! Det vart en liten hemmafest efter önskemål, mysigt var det. =)
Idag har vi alla sovit ut, härligt!
Jag, Johan och Tomas begav oss ner på stan för att införskaffa en router. När det var gjort så föreslog Johan att vi skulle ta oss en liten tur över bron och kika (jag har inte gått över den bron sen vi kom...lite pinsamt...).
Jättemysigt var det där med och härligt med en lång promenad. =) Middag åt vi där innan vi tog tunnelbanan tillbaka, haha.

Va och handlade på Albert innan vi gick hem och nu så sitter vi alla med en varsinn dator och njuter av att alla kan vara online samtidigt. =) Men man blir utkastad lite titt som tätt och rätt var de e så går de lite slow... men men, de blir nog bra de här. Bättre än att måsta skicka emellan sladden iaf. =)

Planerna för morrondagen är fotboll! =D Börjar dagen med Everton-United sen hoppas jag på att hinna plugga lite efter den.
Bjuden på fest är vi oxå! Funderar på om vi ska gå eller ej men de vore ju skoj med en hemmafest förstås och lite oväntat här i Prag! =D

Nu är det läggdaxs och film! Go natt! =)

Att dom orkar våra storkar...

Tänkte bara visa lite exempel på vad jag får stå ut med.
Alla kan ju vara mer eller mindre klantiga iband men tänk er någon som är "mer klantig" och gångra det sen med 100 och ni får fram damerna jag bor med.
Här snackar vi inga vanliga fumlar, det här är 2 mästare som jag skulle vija påstå har svart bälte inom grenen...

Här har vi Camilla som igår lyckades riva/slita (?) eller på nåt sätt iaf få av handtaget på kastrullen.

I fredagsmorse lyckades Angelin med nåt helt otroligt!
Hon BORSTADE AV STRÄNGEN!!! Hur är det möjligt?? hahaha.

Men som att det skulle vara stopp där... Camilla sprang in i sängkanten och gjorde hål i sina leggings och Angelin lyckades för ANDRA GÅNGEN ATT SPILLA NER HELA MEJ på Rocky O'Reillys... suck...

Klarade provet!!!

Yihooo! Klarade geografi provet!!! Känns såååååå skönt!!! =D

Igår hade jag och Camilla en jättehärlig dag på stan! Angelin fick stanna hemma, det vankas ju födelsedag på torsdag så hon har stadsförbud tills dess, haha.

17 härliga grader och sol bjöds det på igår, riktigt härligt! Och idag ska det bli upp till 21 grader!!! Jag njuter! =D

Lite bilder från våran fruktansvärt roliga utekväll i torsdags!

Var på Batalion förstås och så jäkla roligt hade vi! =D

Satt en trevlig grupp med en slovak, en spanjor, en tjeck, en engelsman och en skotte vid bordet bredvid. Många nationaliteter, mycket surr, en hel del öl och mycket dans! =)

          
Angelin är våran stjärna när det gäller att bli kompis med DJ:s och önska BRA musik. =D

Flygningen har blivit lite av vårat kännetecken. Rätt snabb att ställa oss på scenen är vi oxå, haha.

Allsång är förstås en av grundpelarna för en lyckad utekväll!
                                   

Då var det daxs för en liten uppdatering då!

Igår var vi på Rocky O'Reillys och kikade på fotboll. United-Wes Brom 4-0!!! =D
Angelin var hemma under matchen och väntade på att vattenvärmar-killen skulle komma. Och det gjorde han tillslut. Han och hyresvärdarna + mamma.
Nästan 2h tog det den här gången men nu ska verkligen läckan vara BORTA och trycket LÄGRE.
Angelin kom ner efter att dom hade gått och vi hängde på Rockys tills, hahaha tills dom stängde tänkte jag skriva av ren vana men det gjorde vi faktiskt inte. Vi gick lite innan dom stängde faktiskt och då gick vi INTE vidare, nope vi gick raka vägen hem. =) Tog en bit mat... sen lite popcorn...å chips... å melon... och satte oss i soffan och kikade på Desperate Housewives innan vi gick och la oss.

Vart en sovmorron idag, lite längre än vad jag hade tänkt. Tutan och Flugan sover fortfarande förstås. =)
Ska nog äta en bit nu sen gå ner på en Potra och köpa lite juice, hinner jag det innan dom vaknar så blir dom nog glad tror jag för då slipper dom dricka vatten till frukosten. =)

Va in i badrummet för en liten stund sen... ställde dit en kruka igår I FALL ATT det skulle droppa... och det är precis vad det gjort, suck... Inte alls så mycket som det vart tidigare och det droppar inte just nu, eller vänta jag måste gå och se efter för nu tycker jag att jag hör dropp-ljud!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, NU DROPPAR DET LIKA MYCKET SOM FÖRUT OCH TRYCKET ÄR ALLDELES FÖR HÖGT IGEN!!! Blir så less... stackars Sam och Zdenka, dom har spenderat ELVA TIMMAR här på FEM DAR (!) och mer ser det ju ut att bli...
Såg att jag inte skrivit om när dom var här sist. Dom sa ju att nån skulle komma senast torsdag men den killen kom redan på tisdagsmorronen. Och då var Zdenka här med han i 5 timmar, dan innan va hon här i 4 och igår i 2...

Nää, nu måste jag gå och väcka damerna, trots att min juicetanke slopas, och berätta den härliga nyheten att vi kanske kommer få ställa klockan varje timme inatt för att kliva upp och tömma krukan... så fick vi göra härom natten, det var ingen rolig natt kan jag säga.


Nu är damerna väckta så nu ska det ätas! =) Sen är det bara att börja plugga, ett 5 timmars-prov väntar mej senare idag... Wish me luck! =)

Sugen på lite frisk luft!

En promenad skulle sitta som en smäck. Tror jag måste väcka damerna snart och tvinga med mej dom ut. =)
Igår va jag inte utanför dörren tror jag... huvva... men städade gjorde vi så det känns toppen! =D
Sen vart det lite pluggande igår, hade ingen insperation alls så det blev 3 avsnitt av Greyan istället. =)
Idag däremot är geografiboken prio 1 hur tråkigt det än känns.

Värmen håller i sej och det är vi glada för så vi trodde ju såklart att varm-vatten-grejen funkade helt å hållet nu... men den läcker... vi får ha en kruka under den som det får droppa i och varmvattnet tar slut efter 1 dusch... suck...
Nu måste vi alltså höra av oss till dom igen, det känns lite tungt.

Nää, nu ska jag ta och mumsa i mej min müller! =)

Ha en fortsatt härlig dag allihopa!

Strömavbrott, ingen värme, inget varmvatten...

... men en diskmaskin är nåt vi har! haha.

Igårkväll runt 22.30 så vart det svart. Strömavbrott. Här satt vi och försökte plugga men det gick ju som ni förstår inget vidare utan ström.
Vi smsade hyresvärdarna, som för övrigt är jättehärliga, och frågade vad vi skulle göra. Dom sa åt oss att kika på spakarna ute i hallen, vilket vi redan hade gjort och allt såg ok ut där.
Då fick vi ett sms att dom hade ringt till el-bolaget men att dom tyvärr inte hade 24h service.
Sånna där småsaker är toppen, att dom ringer runt kl.23.30 för att försöka lösa problem. =)

Nåt att tänka på vid strömavbrott: En påse kan se ut som ett par shorts och fönstret kan vara för nära när man ska titta ut.

Kl.10.30 idag så knackade det på fönstret, det var dom. Med sej hade dom diskmaskins-mannen som skulle koppla in diskmaskinen. Han fixade inte bara den utan gav oss även strömmen tillbaka, tack! =D
Sen var de det här med värmen... den har vart obefintlig. Varmvattnet har tjorvat på slutet oxå... kändes dumt att behöva lägga fram ännu fler "fel" men vi hade inget val.
Trion utökades och tillslut var det en grupp på 5 personer som var här och kikade runt på diskamaskinen och vatten-värmar-grejen.
Ett stort plask hörde vi från badrummet och ett stort skratt utbröts. Det konstaterades att det är fel på trycket, haha.
Senast torsdag kommer vatten-fixar-mannen och ger oss värme i lägenheten och varmvatten i kranen, längtar! =)

Efter 4 timmar sa vi tack och hej och 5-mannatruppen gick. Till våran glädje upptäckte vi att dom städat hela köket! Underbart! =D
Tur med hyresvärdar även denna gång, känns så skönt!

Här är några bilder på lägenheten från första dagen.



Hade några härliga dagar i Solna i veckan som var, kom hem igår.

Virre kom på besök oxå! =D

Matchen i lördags va tokbra! Fy huun vad bra vi spelade alltså!!! Riktigt bra match! Många sköna spelare på planen, aaah va skoj det var!!! =D



Nu ska jag gå och tvätta håret, så här kommer det att se ut även denna gång:

Hahaha.

VM-kval, Sverige-Portugal, Råsunda kl.20!

We'll be there!!! =D
Aaaah, va härligt det ska bli med landskamp igen!!!
Sitter i Solna nu med Angelin, Micke, Marcus och Camilla. Jakobsbergsgänget kommer snart. Ser fram emot en toppenkväll!

Hoppas på vinst såklart men det ser mörkt ut... mycket skador som vi inte vill veta av och ett motstånd som är av den bättre kvalitén... men supporta ska vi så det står härliga till!
Kan gå käpprätt men kan oxå gå vägen, vi hoppas förstås på det sistnämnda. =)

HEJA SVERIGE!

Har även hunnit vaccinera oss idag. Jag och Camilla. Marcus skjutsade oss till ett drop-in ställe. Gick smidigt och fort. Skönt att ha det gjort.

Imåra bär det av hemöver igen. Eller inte hem... fast vårat hem just nu... jag vet snart inte vart jag är, haha.
20 härliga grader väntar när vi kliver av planet i Prag, underbart! =D

Nää, nu ska jag vara social, jobba på Sverige-utstyrseln och börja ladda! Yihooooo! =D

LIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ååååååh, mina vänner idag har det hänt!!!!! Min lilla solstråle till gudson har sagt "liiin"!!!!!!!!!

JAG ÄR SÅ STOLT!!!!!! Jag har även fått se han idag på msn. =D Helt underbart!

Nu måste jag plugga vidare och packa inför resan imåra. Ska till Stockholm i några dagar, det vankas ju VM-kval mot Portugal! Yihooooo! Det ska bli skoj! Sen så kommer ju Virre ner och säger hej oxå, inte illa alls! =D

Längtar efter er där hemma!

Ska lägga upp lite bilder på lägenheten och så när vi kommer tillbaka. =)

RSS 2.0