Igår kom en bit piggelin nerhaglandes på balkongen...

...låg ute och slappade, tur att det inte var tallrikar eller glas den här gången...
fan va sugen jag blev på glass!
Bara en bit bort va det fest, en top-notch fest av ljudet att dömma.
Och där låg jag på balkongen, inte bara sugen på den förbannade piggelinen längre... en iskall öl, vilken tid som helst på dagen, i solen är aldrig en dålig idé förutom en dag som denna, när man är hemma från jobbet och är sjuk...

Har varit hemma sen i tisdags men kan inte påstå att jag känner mej så mycket bättre än. Börjar bli lite rastlös nu men orkar samtidigt inte göra nåt.
Angelin kom och höll mej sällskap igår, liksom i förrgår, och lagade mat. Marcan kom förbi en sväng igår kväll med en get-well-kur, halstabletter, hostpiller och kan-jang. Vilka mys mates man kör med! Och för att inte glömma min get-well-present som jag fick av Camilla i tisdags, en Sverige perka + en Sverige bikini! =)

Har tvättid idag, 12-17. Taskig timing, mitt i dubbelavsnitt av Hem till gården som sen följs av Våra bästa år... det bästa med att va hemma förövrigt, men det ska nog gå att fixa.


6 dar kvar nu tills vi far!!! Sverige-pryls-högen börjar bli ståtlig nu, kort utlovas på de olika utstyrslarna. =)

Nä, nu ska jag börja förbereda innför tvätten...


En härlig dag!

Äntligen helg och äntligen sol!!! Jag och Angelin cyklade in till Jamtli idag för att möta upp Kristina, Liam, Marielle och Måns med vänner. 
Tittade på djur... blev halvrädd för en ko och höll på att skita på oss pga. en bock. Noterade även att små djur har små tänder och bajsar smått...
Men mysigt var det! =)
   
Dom e så söt små pöjkan! =)

Nu är det daxs att sätta igång med middagen. E så hungrig! Hade ju helst av allt velat grilla en dag som denna men vi får se vad det bjuds på.
Lite dricka slinker nog ner så småningom, blir väl ev. fest på söder hos brodda. Först ska vi cykla in till Kerstin iaf och mysa på där en stund så får vi se vart det bär av sen. Hoppas på en lika härlig kväll som dag! =)


Champions League winners 2008!!! Yihoooooooooo!!!!!!!!!!!

Och så var det firrat!!! CL-segern i hamn och en härlig säsong att luta sej tillbaka mot. Jag e helnöjd!!! =)

Tråkigt att det ska behöva bli tjorv som det blev igår, för mycket gula kort och så kom ett rött tillslut oxå. Men en tokskön match var det annars! Spännande som fan! United hade första halvlek och Chelsea andra. Rätt lika i förlängningen och därför blev det ju som det blev, straffar. Jag hatar straffar!! Varken United eller Chelsea har nån gång vunnit en cupfinal på straffar men igår skulle det brytas och det var United som klev segrande ur den kampen. Men huvva vad nervöst det var! Trodde det var avgjort när Ronaldo missade sin... men så kom Terry... stackars Terry... och drar en volt och skjuter i stolpen. Men det är ju tyvärr sånt som händer. United hade ju aldrig släppt in 1-1 målet överhuvudtaget om det inte var för att gräset var så blött och halt.
Kände på mej att Ronaldo skulle missa, e så typiskt att dom "stora, säkra" missar när det verkligen gäller. Tåren kom när jag såg att bollen inte gick in och jag tänkte att nu e det kört. Men så kom som sagt Terry. Och sen när van der Sar räddade Anelkas straff då brast det. Självklart rann tårarna av lättnad och enorm lycka men även för Terry. Fan va jobbigt det är att va tjej alltså! Ska man behöva lipa för att motståndarna missar en straff... va?? Helt stört. =)

Jag är så stolt och ni är så värda den här dubbeln!!!
Prestationerna i PL och CL den här säsongen är obeskrivliga! Vilka matcher, vilken underbar fotboll!

                   Tack underbara, härliga lads!!!

Ååååh, som jag ser framemot nästa säsong! Aaaah, va härligt det ska bli! =)

                   GLORY GLORY MAN UNITED!!!

Solen skiner och himlen är blå!

Härligt väder blev det idag trots allt. Skönt med lite sol! Har rast nu, de e skönt de med. =)
10 dar kvar att jobba, 10 dar!!! Aaaaah, va skönt det ska bli att få vara ledig!!! Dom här 6 mån har gått så jäkla fort alltså! Kan inte fatta. Men glad e jag att vintern är över och sommaren är på ingång! =)

18 dar tills EM börjar, 16 dar tills vi far... yihoooooo!!!

LYCKLIGARE KAN INGEN VARA!!!!!!!!!

DET OMÖJLIGA HAR PRECIS HÄNT!!!
ME LAD - DEN STORE- HENKE KOMMER ATT FINNAS PÅ ARENORNA, PÅ PLANEN!!! MED I EM-TRUPPEN!!! HUR ÄR DET MÖJLIGT???!!! HUR KAN MAN MÅ SÅ HÄR BRA???!!! SÅ MÅNGA GLÄDJETÅRAR PÅ BARA 3 DAR!!! MAJ MÅNAD - NU MIN MÅNAD!!! =)

Glädjen var enorm i söndags efter PL-titeln men lyckan idag går inte att jämföra på låååååånga vägar!!!

                                HENKE - KING OF KINGS!!!
image230
25 DAR KVAR TILL EM!!! YIHOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
OCH JAG SOM INTE TRODDE JAG KUNDE LÄNGTA MER!!! =)

PREMIER LEAGUE CHAMPIONS!!!

YIIIIIIIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAN VA HÄRLIGT!!! Har mått så dåligt hela dan, och det inte bara pga ölen som slank ner igår... näe, fy fan har varit så nervös inför dagens match alltså! Men nu är det över, ligatiteln är fixad biff och en nöjdare Caroline får man fan leta efter! =)
Ronaldo och Giggs... ja, vad kan jag säga... well done! =)
Tåren kom när det blåstes i pipan och en helnöjd Sir Alex jublade i rutan. Wiganspelarna ställde upp sej på rad utanför spelaringången och applåderade Unitedspelarna när dom sprang ut för prisutdelning, känslan då var enorm och den lilla tåren artade sej då ganska snabbt till en smärre flod. Vilken underbar dag! =)

Det har varit en grym säsong med många härliga matcher, tack lads för det! Ni är verkligen värda det här!

Kan knappt vänta tills augusti när ligan drar igång igen, jag längtar redan nu! Men först blickar vi fram mot Champions League finalen, 21/5 i Moskva, en rysare till att vänta! Härligt, härligt, härligt! =)

GLORY GLORY MAN UNITED!!! =)
image229

Rast

Snart slut på rasten. Önskar att jag skulle gå ut i det fina vädret men det är planering som väntar. Har en del att göra så det är bara bra egentligen, får gå ut lite senare.
Så är det bara 4h kvar sen så är det helg igen! Underbara ledighet! =) Ska bli så kul att träffa Camilla ikväll oxå, längtar!

Och så vankas det födelsedagar mest hela månaden känns det som. Först ut är Kristina som fyller år imåra och sen maa på söndag, så lite uppvaktande blir det i helgen men annars är det inte mycket planerat och det känns skönt. =)

Söndag, time för sista omgången i Premier League... en riktig rysare!!! Mår dåligt bara jag tänker på det, fy huun va nervous je e!

Näe, jobbet kallar. Ha en härlig dag allihopa!


Fotboll och Liam - 2 favoriter! =)

Sitter i hallen, väntar på att matchen ska börja. United-West Ham. Nu är det spännande!!! Bara 2 omgångar kvar och vinst i båda innebär ligaguld!!! =)
Angelin ligger i soffan och slappar, har maa i telefon och lillprinsen ligger här ute och sover. Nu måste jag titta till han innan matchen börjar, e så kuuuuul att ha han en liten stund. Även fast han sover mest hela tiden. =)

RSS 2.0