Blogg-torka...

...har stått överst på min lista. Ångestgivande men inte mycket att göra åt.
Har varit så mycket jag velat blogga om men har inte tagit mej tid och då "halkar man efter" och bara skjuter det åt sidan. Men nu känns det som att jag är redo att ta upp det igen. =)

Är för tillfället i Järpen och "firar" sista april. Sitter här med mitt rödvinsglas och försöker få igång nån kanal med engelska kommentatorer, det vankas ju semifinal i CL. Men egentligen så skiter jag i, för själv så kan jag inte må bättre! GLORY GLORY MAN UNITED!!! är allt jag har att säga. =) Vilken match, vilka lads!!! Vidare till final i CL i maj och det kan väl inte kännas annat än TOPPEN!!! (haha, gillar det ordet. "Toppen" är något vi alla måste bättra oss på att använda!).

Sen så kan jag lyckligt meddela att EM-resan, och allt vad det nu innebär, är så gott som fixad biff! Hotellen är bokade och resan blir mest troligt en roadtrip på några 100 mil i Marcans pärla. =) Känns så skönt att det mesta är klart nu!

VM-kvalet närmar sej oxå och såklart så har vi införskaffat oss biljetter till Sverige-Portugal i oktober! Fan va kuuuuuul!!!!!!!!!!

På återhörande! =)


Sommarkänslor så det heter duga!

Aaaaaah, härliga underbara väder!!!!!! Sånna här dar e det så skönt att jobba på dagis, få vara ute hela dagarna! Men nu e det helg och det är inte fy skam det heller! =) Inget speciellt planerat och det känns ganska skönt faktiskt. Förutom stor-matchen imåra, vi skulle kunna säkra titeln... huun va spännande! Räkna med mej bänkad i hallen klockan 13.45! =)

Underbara Sunderland!!!

Så då var det daxs för en liten uppdatering. Kom hem från paradiset i tisdagsnatt efter 6 härliga dagar med shopping, fotboll och Carling! =)

Resan började inte så bra, ingen förvånad antar jag eftersom det var till England vi skulle... och alla vet ju hur det gick sist... haha.


Åkte från Lugnvik runt 9 tiden på onsdagsmorronen för att ta 10 planet från Frösön. Och där sitter vi, glada i hågen för att det vankas semester, när dom ropar ut i högtalarna att planet försökt landa 2ggr men pga av dimman så måste det återvända till Sthlm igen... Hann inte mer än att bli less förrän dom släppte nästa bomb;
Buss till Sundsvall! Allvarligt, vi hade ju som tänkt att hinna med flyget från Arlanda till Köpenhamn!! Men det kunde vi ju fetglömma. Hungriga som nå as gick vi och köpte fika innan vi hoppade på bussen. 75 jävla spänn för en macka+dricka!! Det var bara att bita ihop. Väl på bussen tryckandes sin 55 kroners-macka kunde man ändå inte låta bli att garva. Hur är det möjligt?! Mitt i allt så började det delas ut checkar på 75kr som vi skulle få köpa fika för. Perra tänkte vi, då kan man klämma en macka eller 2 på planet från Sundsvall oxå! När vi 2,5h senare nådde Sundsvall så gick det undan. Tog inte många minuter förrän alla var på plats och vi kunde lyfta mot Arlanda. Återigen hörde vi en röst i högtalarna... checkarna vi hade fått på bussen gällde inte på planet!! Varför blir man förvånad?? Det var meningen att vi skulle ha använt dom på Frösön innan vi for. Men hur fan skulle vi kunnat det när vi fick dom på bussen??!!

Slutade iaf med att dom bjöd på det som fanns så rätt bra blev det väl tillslut ändå.

Men nu var vi på Arlanda och hade missat vårat plan till Köpenhamn med ca.30min. Hade inget annat val än att hosta upp 1600 makaroner för en ny biljett. Det sved vill jag lova. Så var allt fixat och restrerande biten av resan gick som planerat...


Ringde John från flyplatsen och självklart så skulle vi ju inte ta taxi från metron utan han och hans pappa skulle komma och hämta upp oss. Så himla kul att träffa han igen! Allt var precis som sist och mobbingen satte igång i samma veva som vi sa hej. Haha, fan vilket mys han kör med alltså!

Obeskrivligt lycklig känsla att vara tillbaka på Roker igen, det är så vackert!!!
   
Middag blev det efter att vi packat in oss på rummen och sen blev det en rätt tidig kväll.

 
Shopping stod överst på listan på torsdagen så vi tog en promenad ner till stan där vi spenderade större delen av dagen. Va kul det är att handla när allt är så billigt!!! =)

Klockan 00 hade våra 2 partypinglor gått och lagt sej så jag och Camilla ringde taxi, Spider nästa!!! Aaaaah! Va såååå nervös! Heltäckningsmattorna var borta, nya tapeter, en hel del ny personal och tjejen på toaletten var inte kvar =( men annars var allt som vanligt! En sak som var bättre än förut var kvällens dj, spelade tokbra musik så vi kunde dansa loss ordentligt! =) Hade såååååå kul! Kom väl hem runt 04.30 nångång och då var det sängen direkt. För trött för frukost så vi sov över den... och det fick vi höra sen vill jag lova! Man ska inte tro att man kan göra nånting utan att John har en åsikt, haha.

Fredag, fortsatt shopping. Och sedan hängde vi några timmar nere hos John och drack öl och surrade med han innan vi for in till Spider igen. Prioriterade John före middag så det tog inte lång tid innan vi var igång... =) Drack, numera, lyx-snakebites (Carling!) och hade hur kul som helst! Träffade på Steven/Daven, Craig/Greg och Leslee och det var som att vi hade setts igår, haha. Pinky jobbade kvar som shootergirl... ja det är sant, 1 år senare! Vi klarade knappt 2 veckor ... =) Surrade lite med henne och köpte en shot var varje kväll, vet ju hur det är, haha.

Lördag, Sunderland - Man City! Tyvärr en förlust men stämningen på Stadium of Light kan man aldrig klaga på. =) Sen var det middag och en liten lur på listan. Va nära att det inte blev någon utgång den här kvällen... jag, min vekling, pallade nästan inte trycket, haha. Men hur det nu blev så fick vi med oss mamma och Astrid oxå och det blev en mycket trevlig kväll! =)
   
   
   

Söndag, handlade på Morrisons och på hemvägen stannade vi på en pub och tittade på Man U - Arsenal, vilken match! Smög väl ner en eller två Carling under tiden oxå... mys! Hade ett litet samkväme nere hos mamma och Astrid senare på kvällen och dagen efter packade vi oss iväg till Newcastle till Europas största shoppingcenter. Det var stort! =) En heldag blev det där och vi var inte hemma förrän strax efter kl.21. Då började ångesten smyga sej på och det var daxs att börja packa ihop väskorna...


Tisdag, resan hem gick bra. Eller okdå, inte helt felfri men vem hade räknat med det?? Allt gick perra tills vi kom till Arlanda där dom höll på att byta motor i vårat plan... okeeej, känns safe! Näe. 3h senare än tänkt så lyfte vi iaf och vi landade på Frösön strax efter kl. 00.


Vill bara säga tack till mamma, Astrid och Camilla för den underbart härliga resan! Sunderland, see you soon... =)


Sunderland, we're back!!! =)

Inte riktigt än men imåra den här tiden är vi på Roker Terrace! 10.15 fär ma, bara 6 dar men ändå. Fick mail av John idag, kan inte fatta att vi ska träffa han imåra! Kan inte beskriva hur mycket jag längtar!!! John, Spider och Sunderland-Man city, bara för att nämna några höjdpunkter. =) YIHOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

image207


Mycke roligt sen sist! =)

Lillkillen har ju blivit storkillen och där var vi på ett mysigt kalas! Och vilka härliga barn! =)
   
   
   
image200
Smaskens med fruktsallad! När man fyller år då får man äta direkt från fatet oxå. =)

I måndags smällde det högt vill jag lova! Jag, Camilla och Angelin drog lilla repan ner till Sundsvall och kikade på GIF-HIF, Allsvenskapremiären!!! Blev lurade på bortasupporter-biljetterna, knäppt på näsan av en surkorv till polis och nån stöddig S-vallare frågade om vi köpt våra mössor på Hemköp... Äckliga ställe. Hatar Sundsvall.
Men vem va stöddig sen??!! GIFarna förlorade med 3-0, MOUHAHAHAHA SUCKERS!! En härlig kväll, perra platser bland GIF supportrarna och där satt jag, stolt med min Henke-tröja. =) Lite pinsamt till en början dock... kan ju meddela att det bara var 3 personer på den sidan som fick jubla! Och 3 ggr dessutom! Vilken kväll! =) Trodde jag skulle svimma otaliga gånger under kvällen, Henke - Den store - Me lad, va sååååå nära! Den lyckan jag kände när han klev ut på planen går fan inte att beskriva med ord!!!
   
image205

Gardell i onsdags med paa var en succé! Oj,oj,oj va kul det var! Hur rolig som helst, haha!


Nu ska vi ner och hälsa på Kristina, Micke och Liam lilla svängen innan vi drar vidare mot en mysig helg i fjällvärlden! Aaaaaaah, härligt! =)

RSS 2.0