"Anders Nilsson, Schlagerfantast"... ooouuu, häftigt...

Ni vet när folk är på tv och deras namn är infällt på sidan. Ofta står det något mer än bara namnet typ, "Erik Larsson, VD Larssons bilar" eller typ "Stefan Holm, OS-medaljör höjdhopp". Först tänker man ju att det självklara att skriva ut efter namnet skulle vara yrke eller, som i Holmens fall, en merit. Men på senaste tiden så har jag sett diverse saker skrivet, så då undrar man ju om personerna ifråga själva får välja vad som ska stå efter deras namn... Ett exempel, igår så va Katrin Schulman på tv, "Katrin Schulman, Bloggdrottning"... alltså okej... jag läser inte hennes blogg, vet dock folk som gör det, och hon är säkert hur grym som helst. Men känns ju som att det finns en hel del fränare grejer att ha skrivet efter sitt namn... men, men de e ju jag...


Har funderat lite på vad man själv skulle ha efter sitt namn... "Caroline Ericsson, Outbildad dagisfröken" eller kanske "Caroline Ericsson, Gla´i mat"... Skulle jag själv få välja så skulle det bli nånting i stil med "Caroline Ericsson, Simply The best"... haha, nädå... eller...
Okej då, kanske skulle nöja mej med " Caroline Ericsson, Huge Henke Fan". =)
Och jämför inte det med "Schlagerfantast"!!Henke ÄR frän det är INTE schlager... =)


Vad skulle det stå efter erat namn?

..."Caroline Ronaldo"... skulle det namnet vara infällt under en bild på mej då ni! Då vill jag lova att det får stå vilken skit som helst efter! Det skulle redan vara så klädsamt så det både räcker och blir över, hahaha.


En härlig dag

Har haft en härlig dag idag. När vi kom hem så spelade vi lite kort och sen så kom Angelin med en briljant idé: att fixa persiennerna som man gått och irriterat sej över ett bra tag nu. Så vi fixade det, tog inte många minuter. Fattar inte varför man inte bara fixar till sånt där på en gång, det går ju så fort. Under tiden vi pysslade med det så upptäcktes några dammtäcken här och var så nu kan jag meddela att gardinstången numera är svart om det var nån som hade fått för sej att den var grå.. Fönsterbrädan glänser liksom krukorna.. härligt! =)
Hungriga blev vi runt 15 tiden och eftersom vi fortfarande hade mat kvar sen vårat stor-kok i lördags så gick det fort att "laga" middag.. 15.35 hade vi ätit klart.. middag.. 15.35.. vi myste på i äkta pensionärsanda och sommarkänslorna kom fram med solen skinandes in genom fönstret och balkongdörren öppen.
Med hela eftermiddagen framför oss drog vi lilla repan in till stan.. Ibland Angelin så hatar jag dej! =) Jag, som för övrigt är totalt pank och inte kan längta mer till onsdag och lön, lyckades shoppa hem ett par skor, halsband, en sjal/en stickad grej, solglajer och ett glaj-fodral..
Tack Angelin för att du drog kortet.. TJING TJING! Haha.


Nu ska jag ta mej lite fika i väntan på att Camilla ska komma hem från jobbet.


Vill för övrigt höja en serie idag, 2900 Happiness. Danska, jag vet.. inget fan av det jag heller vill jag lova, men fan va bra den serien är! =)


Blåsigt...

... fan va förbannad man kan bli när det blåser!! Imorse hörde man på radion att våren har börjat runt om i Sverige... kan inte beskriva hur mycket jag längtar till sommaren!!! Slippa täckbroka och halsduken... storstövlan och vantarna... Va härligt det ska bli! =)

Nu e jag hos paa, Angelin är på väg hit och ska hämta mej. Det går en buss snart men hon hade lite tråkigt tror jag. Lyx för mej! =) Skönt att måndagen är arbetad och klar. Bara 2 dar kvar till löning nu, yihoo!

Sammanfattning av VM-veckan.

-"Man kan ju inte hålla på å ramla omkull...", -"Skinnbrallorna sitter som smäcken!", haha.

Fredagen var vi som sagt på invigningen och på lördagen blev det party! Jag och Camilla var till Österäng och kikade på skoter och skidhopp, fan va häftigt det var!

Sen så var vi upp till Kerstin och co och fortsatte förfestandet lite innan vi drog oss ner på krogen. En helhärlig kväll med massa dans och garv! =) Träffade några britter som vi surrade lite med, visade sej att dom var skidskyttar. Fan va trevliga britter är alltså! Kör med så stort mys! Sen hakade dom på till efterfesten hos David, kul hade vi! Kom hem runt 7 snåret nångång tror jag.

Jobbade i veckan men eftersom jag är ledig fredagar så blev det middag i tältet/glashuset... ja, festivalarenan på torget i torsdags. Rätt slapp burgare men det var trevligt! =) Va upp till Rådhuset och kikade på ljusspelet efteråt, oj vad mäktigt!

Vidare for vi sen till Johan och därefter upp på Scandic och drack nån öl och cider. Sen bar det av ner till stan och in på festivalarenan igen. En riktigt trevlig kväll! Härligt att dom hade öppet till 3! Stora öl var det oxå. =)


I lördags var jag, Johan, maa, paa, Maud, Kristina, Simon, Astrid och Bertil iväg och såg på tävlingarna. Trodde inte att det skulle vara så jävla kul på skidksytte! Jag blev glatt överraskad kan jag minst sagt säga. =) Önskade att man varit julgran, blev så inne i "hejandet", en peruk hade suttit på sin plats... men nu vet man det till nästa gång, det är Sverige-utstyrsel som gäller!


Utgång blev det förstås senare på kvällen, ville in på torget men kön va inte att leka med... Det blev O'learys istället. Inte helt fel det heller. =) Jag och Kristina for in tidigt, kom in runt 22.30 tror jag. Sen runt 1 tiden fick jag den glada nyheten att det skulle vara öppet till kl.3! En lång kväll på krogen blev det, men fan så kul det var!!! =)


Känns trist att VM-festen är slut, även om man inte var ute på allt så hade man en härlig känsla hela veckan. Man kände verkligen att det hände nåt kul och massor med folk överallt! Blir alltid lite tomt efter en så här stor grej. Men nu är det bara att se fram emot nästa roliga händelse, Sunderland, 8 veckor kvar! =)


Sunderland here we come!!!

9 april bär det av!!! Yihoo!!! Ska iväg och hälsa på pappa John i Sunderland. =) Fotboll ska vi passa på att kika på oxå, City kommer dit den 12 så den matchen ska vi se! Fan va härligt att få komma tillbaka! Shoppa på Primark, känslan att vara på Stadium Of Light, dricka för många öl med John och förstås hänga på Spider och dricka snakebites och diesels!!! Önskar verkligen att du kunde följa med Susanne! It won't be the same without you.. lovar dock att ge Storhöve ditt nummer, så du kan vara lugn! Hahahaha. Bara skämta hun, men visst vore det lite kul?? =)
6 dagar blir vi där och med oss tar vi mamma och Astrid. Det känns riktigt kul att dom ska få se hur allt är där borta! Vet det redan nu, vi kommer inte att vilja åka hem! Älskar det där stället! Måste köpa skor och jordgubbsremmar och hanväska och onödiga grejer på poundland och allt som fins på Primark och.. aaaaah vad jag längtar!!! =)

IN MED BOLLEN I MÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!

LYCKLIGARE KAN INGEN VARA JUST NU!!! VI HAR FÅTT EM-BILJETTER!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!

* GREKLAND - SVERIGE 10 juni kl.20.45
* SVERIGE - SPANIEN   14 juni kl.18.00
* RYSSLAND - SVERIGE 18 juni kl.20.45

+ eventuell kvartsfinal!!! WE'LL BE THERE!!!!!!!!!
Hur är det möjligt????? Fy fan va häääääärligt!!!!! Nu ska det börjas planeras på riktigt, fan va kuuuuuuuul!!!!!!!!!


VM-invigningen

Barnvakt åt Elias var jag igår på dan. Vi hade så mysigt så. Camilla hängde med oss först och sen så var vi ner till Kristina och Liam och lekte.
Jag min nöt glömde kameran hemma men Kristina tog lite kort så jag hoppas på att få knycka nåt därifrån och lägga upp sen. =)

Jag, Camilla, Angelin och Malin va ner på invigningen igår å kikade lite. Fan va mycke folk det va!!! Lite besviken dock. Ljudet va jättedåligt och man såg nästan ingenting. Det var 1 storbildsskärm som täcktes av 2 träd... badhusparken va kanske inte det smidigaste stället att välja. Vädret va iaf skönt och det va härligt att få komma ut en sväng. Men imponerad? Nä, inte riktigt. När vi stod där och försökte se och höra nåt så fick jag en briljant idé, "Vore det inte jättekul om vi näckade?". En mindre diskussion startade, det drogs för långt som vanligt men alla var mer eller mindre överens... Va kul det skulle vara!!! Det vore inget man skulle skratta åt om 20 år, nä det skulle man sitta och må gott över redan ikväll!
TV-NAKET-VINTER... skulle det kunna bli annat än succé?? Men töntar som vi är skippade vi den succén och for hem istället.


En grej från kvällen vill jag verkligen höja, fyrverkerierna! Oj,oj,oj! Riktigt fräsigt var det. "Det vackraste jag sett" slank ur mej under dom sprakande glitter-regnen... mycket kan man säga när man är förtrollad men vackert det var det. Inga bilder från mästerverkena tyvärr, va för upp i hejsan för att plocka upp kameran... men vilka fyrverkerier!
That really made my day.


Bytena i xl-coachen gjorda, nu är det frukost som väntar och sen börjar uppladdningen inför kvällen/natten... =) 


Grattis i efterskott...

...Ronaldo!!!


Nu är det helg igen, wohoo!!! Har precis ätit mys middag, hemmagjord pirvla och mums-sallad bjöds det på.
Va in och skulle spela på Elfenbenskusten, bara... fan det ballar lätt ur på svenskaspel... nu är det bara att hålla tummarna på att kulorna ramlar in i helgen! =)
Myskväll är planerad ikväll, bara jag och Camilla. Kex och ost, massage och massa surr väntar, härligt! =)


Rast

Jahapp, då va det 1,5 dag kvar till helg igen då! Fan va fort veckorna går, härligt! =)
Igår åt jag middag hos maa, tittade på film och sen så drog vi av ett litet träningspass innan jag gick till paa. Kan ju tala om att jag körde med hjärtklappning och allvarliga svettningar efter 1 övningen... så Paolo Robertos bok är nu ett måste att införskaffa! Kul va det! Trött som ett as igår, slocknade rätt tidigt och så hade jag sovmorron idag. Riktigt skönt att få vakna utvilad nån gång. Nu är snart min rast slut och ca.1h kvar till mellis, får se om det finns några semlor kvar sen igår för isf lär det väl ska tryckas nån sån... fy huun va härligt det är att äta!!!

Ruskigt rolig helg var det förresten!!! Tack Camilla!!! Favorit i repris inom kort hoppas jag, hahaha.

Länge sen man mådde så dåligt...

...va upp och tryckte Donken igår. Fan va snett det kan gå när man är där! Man börjar vela om man ska ha 1 eller 2 burgare eller 1 burgare och strips kanske... eller 1 meny med dip till...
Det går alltid överstyr och där sitter man sen med 2 burgare, strips + dip och 1 cola... lika bra att ta allt när man inte kan bestämma sej... va? Det är ju inte meningen att man ska behöva rulla ut därifrån med sista tuggan tryckande i halsen... Huvva. Vågar inte tänka på hur många besök det blivit där den senaste månaden... och än mindre på hur många besök som väntar... =)

Va barnvakt åt Elias igår. Det gick jättebra! Va nere hos Kristina och Liam ett tag, det var mys!

   
 


1h och 40min kvar, Tottenham-United! Aaaah, va härligt med fotboll! =)


RSS 2.0