Nyår?

Nån som har någe förslag på vad man kan hitta på för kul på nyår?

Go morron!

Idag öppnas dagen med att fylla i tråkiga papper, söka jobb, diska och tvätta.
Det vankas ju Greyan och Desperate Housewives senare så jag vet ju att det inte blir nåt gjort då. Så det är lika bra att sätta igång nu. =)


Trist vs Kul

Kom just tillbaka efter en härlig promenad med Angelin och Dennis. Nu väntar det tråkigaste beslutet av allt, vad ska man äta till middag?
Att äta en ju en stor hobby förstås men jag gillar inte när man måste göra nåt trist innan man får göra nåt kul. Duscha är ju ett lika bra exempel. Det är ju skönt att va nyduschad men bra trist att hoppa in i duschen. Krogen är ännu ett, det är ju kul att gå ut men det är ju trist att man måste betala först. Kul att ta körkort men trist att man måste plugga innan.
Listan går göra hur lång som helst...

Men nu ringde Marre precis, dom kommer och hälsar på lilla svängen. Trevligt! =)


Mums-must!!!

Äntligen är den här! Älskade, efterlängtade JULMUST!!!

Sitter här hemma själv... inget jobb på kartan... halvbakis... oduschad... datorn har fått nå ryck likaså telefonen... men vad gör det? Jag går och sätter mej i soffan nu, kollar på Greyan med ett STORT glas iskall julmust, och allt känns underbart igen!

MUMMA!

image56

GUDMOR!!!

JAG HAR BLIVIT GUDMOR!!!
Cyklade ner igår och skulle hänga med Kristina och Liam, va nyfiken på korten som dom hade fått. Så får jag ett kuvert. "Bara en liten grej", säger Kristina. I kuvertet ligger det en, vad ska man kalla det... en dubbelvikt pappgrej, =), och mellan där låg det ett kort på Liam. Jag blev jätteglad! Så himla fint kort! Kramade om Kristina och Liam och tackade och började att lägga tillbaka pappgrejen i kuvertet när Kristina upplyser mej om att titta på pappgrejen (vill nog hellre kalla det pappkort...). Jag öppnar det...

image51
Det är klart jag vill!!!
Visste knappt vad jag skulle säga, jag blev överlycklig!
Tack så jätte mycket Kristina och Liam (Micke oxå förstås)! Hoppas ni förstår hur mycket det här betyder för mej, ni är så speciella för mej båda två.

         

Jag är så stolt! =)


En lugn helg var det inplanerat...

...vin med Armina och Camilla imåra och öl med Malin och Anders på lördag blir det. =)

Ser fram emot en trevlig helg!


Skål för FN!

Tisdagkväll spenderades hos Angelin, som fyllde år. Åt tårta, surrade och spelade spel. Mycket trevligt!

Blev ganska sent och som vanligt, kvällen innan man ska jobba, gick jag och la mej med ångest.

Vaknade trött som ett as igår, irriterad över att det var svart ute, kallt på golvet och inget annat pålägg än kaviar.

Irritationen försvann snabbt när jag klivit på bussen, varmt, vila och knäpptyst. 35 minuter senare var den tillbaka. Jag klev av bussen och började frysa, igen.

Väl på dagis, som alltid, försvann den. Helt den här gången.

Ah, va sönt det är att jobba!

Dagen flög förbi som väntat, åt sen middag hos pappa och myste på med att spela på tipset. Kristina parkerade utanför runt 18 tiden och jag fick skjuts hem.

Som alla säkert inte vet så var det FN dagen igår och det måste ju såklart firas med en drink... eller två.

Dom seriöst firande bestod av mej, Marre, Camilla och Angelin. Samkvämet ägde rum hos Angelin och höll på till ca 00.30.

Hann inte mer än att he på tvn och stoppa in en snus så sov jag. Som vanligt vaknade jag ca en timme senare med a´la L... la ur snusen, drack en klunk vatten och somnade om.

11 timmar senare vaknade jag. Utvilad och i väldigt stort behov av en dusch.


Sitter här, två timmar efter duschen, fortfarande med handduken på huvudet... måste verkligen gå och ta tag i håret nu.


PÖH!

Är det bara jag, eller är det här kanske världens lääängsta höst?
Vart tog sommaren vägen? Jag klagar inte över vädret nu, för visst är det skönt, men det känns som att sommaren bara försvann över en natt. Det sa; PÖH! och sen va det helt plötsligt höst.
I England tog man bara pöh! men det va ju för att allt var så där... pöh! så hade man jobb, pöh! så hade vi sagt upp oss, pöh! så stod John där med ölen... =)
Snart är snön här... inte lika exalterad över det kanske... men snö blir vinter och vinter blir jul. Vem älskar inte julen?! Men sen är det bra tycker jag... Känns som det var så länge sen det var vinter, hade ju inte så mycket av den varan i Sunderland.
Just nu känns det lite halvtrist att vara här faktiskt. Man vet att det bara blir mörkare och mörkare, kallare och kallare... man kommer börja frysa om näsan, fötterna kommer klia och hur mycket man än klär på sej så blir man inte varm. Man börjar svettas innan man kommit utanför dörren, sen blir man kall när man kommer ut och svetten börjar rinna nästan panikartat innan man fått av sej ytterkläderna efter en utevistelse. Huvva...
December månad är dock en månad man inte vill vara utan, trots allt ovanstående. Det planeras julmys! Pepparkaksbak, julpynt, glögg och hinkning av minst... minst 1 liter julmust, eller hur Kristina? Haha. Det ser jag verkligen fram emot! =)

Bra tid att sätta upp utebelysning? Nån som nåt har förslag?
På väg till Angelin igår upptäcker vi att folk redan börjat slingra lampor i buskar och tak, va?! Där går iaf min gräns! Det är oktober! Tycker först och främst att man kan vänta på snön, myset försvinner ju som annars. Sen så kan man ju inte veta när den kommer, om den kommer, men 1 december känns väl som ett rätt ok datum annars?
Sen när det väl är snö eller december så fläska gärna på med pynt och lampor, det kan aldrig bli för mycket av den varan när det börjar vankas jul!

Barnvakt lilla svängen

Kristina och Micke har tagit repan till EM för att kika på fina grejer till det här, redan, underbart fräscha hemmet.
Lite mer än 1 timme sedan dom åkte, Liam sover ute i vagnen.
Visst har jag det jobbigt? =)
Nä, nu måste jag kila ner hör att han börjar vaknar...

Bilring = Kul!!!

Jag, Camilla och Kristina satt och pratade en dag. Timmarna brukar flyga iväg i samma takt som våra samtal spårar ur...
Att det är så kul att dra allt för långt! =)
Kom iaf in på bilringar... och ja, det finns en del av dom. Att ha fött barn är en bra anledning,
att ha festat är en sämre. Ni kan ju själva stoppa in oss i den kategori ni tycker passar... vill bara säga till mitt försvar att;
Det är förbannat gott med öl!

Jag skulle även vilja säga att det finns olika sorters bilringar.
* Kärlekshandtag - dom som fött barn
...och...
* Roliga handtag - dom som haft så förbannat kul med alkohol i bilden.

Att dom ska bort, det ska dom. Men hur? Det är en annan 5a... jobbar starkt på att komma på en bra lösning (kanske skulle hjälpa om man gav fan i att glida in på Donken titt som tätt och kanske börja köra med minst en vit helg i månaden...).
Det är fult, störigt och allmänt äckligt.


Men ingen kan ju komma och säga att vi inte har haft kul iaf!


 


Det blev en snabbvisit.

Sverige - Nordirland.

Rullade iväg vid 10.30 tiden, plockade upp Johan och Tomas och vid 11 for vi från stan.

Klockan var 17.30 innan vi hittat parkeringsplats i Solna. Mötte upp Marcus och Micke för en matbit innan vi gick till Råsunda.

Allt började bra, ingen kö in, bra platser och 2 tröjor (det skjöts ut t-shirtar från planen, Camilla och Marcus lyckades fånga varsin).

Marcus skänkte sin till mej, tack! =) Det låg blåa "solfjädrar" på platserna, jätteskönt att slippa klappa händerna, bara att slå!

Bra start på matchen, härlig stämning och Mellberg som fixar 1-0! Vad hände sen?!

I rather not talk about it...

              


Efter slutsignalen så dog allt. Vi ville åka hem. Klockan var närmare 23, men vem brydde sej i det?

Vi for.

Marcus följde med så vi svängde först in i Sollentuna för att hämta hans grejer och sedan in i Uppsala för att hämta lite till.

Vi skulle aldrig ha gjort det sistnämnda...


Väl i Uppsala passade vi på att tanka och köpa lite färdkost. Det bjöds på korv, dricka, mackor... "Dinkel bröd med rökt helmuskel"... va?!

Så var det daxs att bege oss hemöver. Ut på E4an, mot Sundsvall... lättare sagt än gjort.

Vi kom till en rondell och körde mot Sundsvall, hade inte den skylten varit överkryssad så hade det hela gått riktigt smidigt... vi vände och körde tillbaka.

Tog 2 varv i rondellen för att vara helt säker... men icke. Provade nästa nedfart. Vi kom till Berthåga...

Helt jävla otroligt, ska man behöva åka till Berthåga för att hitta hem??

Vi trodde det, först, men nej. Där pekade Sundsvall och Stockholm åt samma håll! Var bara att köra ditåt då... Men va fan, rondellen igen!!

Vi var tillbaka på ruta ett. 2 varv blev snart 4...

45 minuter senare hade vi lyckats snurra ut från Uppsala och var äntligen på rätt väg hem. Klockan var 1.45 och vi hade runt 30 mil, bara till Sundsvall...


Hemma, innanför dörren, 8.30... Kul med roadtrip men Lagerbäck, hade du inte bytt in Nilsson så hade det inte behövt bli världens längsta dag.



...e de nån som ska ut idag så vira in era spiror i långfillingar, det är kallt!!!


Marre, Elias, Kristina och Liam

Idag har vi haft besök av Marre och Elias. =)

         

Igår hängde vi hos Kristina med henne, Liam, Marre och Elias.

              

image44

Sen bjöds det på middag, mycket gott trots att den tog lilla svängen på golvet först. Haha.

     

Det här är det som är skönt när man inte jobbar, att man har tid att umgås hela dagarna! =)

Goodbye my lover...

Det gör så ont.

Du är det underbaraste och en tanke på ett liv utan dej känns så svårt...

Vet inte vad jag ska ta mej till. Du förstår nog inte hur mycket du betyder för mej eller hur bra vi två skulle ha det tillsammans.
Jag skulle göra vad som helst för dej! Vad som helst för att känna din närhet.
Jag skulle vara stolt över dej. Så stolt över att du var min. Min dröm är att få ta hand om dej, och det skulle jag göra bättre än någan annan. Med mer ömhet än någon annan. Många skulle nog undra vad du gör med mej om dom såg oss. Men jag garanterar att dom skulle förstå när dom ser leendet på mina läppar...



Snart måste jag inse att jag inte kommer få dej, min älskade, älskade klänning.

Fin besök x2 =)

Idag är man utvilad, härligt!!!
Låg och slappade i soffan när Robert och Hannah ringde...kl.14... bara att kliva upp och hoppa in i duschen.
Verkligen jätte kul att träffa dom, va ett bra tag sedan sist. Mycket bra att ni ringde, annars hade jag nog legat i soffan än. =)

Igår när jag kom hem efter jobbet så va Camilla i full gång med att duka upp för festmåltid. Tacopaj, chips, såser och sallad bjöds det på, mm (för att citera Camilla, haha)! Camilla hade bjudit hit Tove, ett mycket bra val! =)
Till efterrätt fick vi kladdkaka (den såg väl bra ut) =). En mycket trevlig kväll som självklart innehöll Idol oxå.

Ikväll vankas det match, yihoo! Fest blir det oxå tror jag, lutar mycket åt det! =)

Haha

Utomlands... I rather not be told! =)

En dag på stan

Började dagen med en liten tripp ner till Kristina och Liam. Sen for vi till stan där vi mötte upp Angelin, Marre, Elias, Mikaela och Leah. Trevligt att se dom små igen (dom stora oxå för den delen). =)
La undan "min" älskade klänning... igen... Åh, jag måste ha den!!!
Imåra blir det jobba, äntligen! Ska bli så skönt. Hoppas på att vädret är bättre bara.

Dagens bästa: Klänningen fanns kvar!

Dagens sämsta: Ruskigt äckligt väder!!

image36

Nä nu ska jag hjälpa Camilla att rensa lite sommarskor och jackor... ångest! Vill inte plocka bort sånt!!


En burgare i pannan??!!

I måndags va vi på stan, jag och Kristina. På väg upp till Mio va vi bara tvungen att glida in på Mc Donalds å ta en burgare... ja, jag vet vad ni tänker; "IGEN?!"... "Den här gången tog hon väl en sallad iaf?!".
Men nej.
Där sitter vi i bilen och mumsar på, e ju lite halv jobbigt när det är bilar bredvid, lätt att känna sej lite extra tjock när folk kikar in. Men samtidigt e de ju som lite svårt att låta bli att kika dit själv. Och det var precis vad Kristina gjorde. Hon tittar på mej och säger; "Nä, han äter en sallad!!".
Flash-backs från i lördags.
Jag tittar dit och upptäcker att jag leter efter colan, även denna gång. Men vad gör mannen? Lyfter sin bubbel-vatten till munnen och sippar lite!!
SEN NÄR ÅKER MAN PÅ DONKEN FÖR ATT ÄTA NYTTIGT??!!
Han kliver ur och ska slänga sin påse... men va fan, va e de för färg på hans påse?
G-R-Ö-N!!
Våran var R-Ö-D!!

Ok, att dom köper en sallad och känner sej bra. Men dom är som tvungen att ha en grön påse till den oxå så att alla kan se att "Jag är nyttig och köper en sallad" medans dom med röd påse ska behöva dra ner mouan och känna sej tjock!! HOUA!!

Men ok, tatuera in en burgare i pannan på mej då nästa gång jag kommer!!

Fat? That's me!

Bäst just nu: Utflykt med familjen!
Sämst just nu: Ikeas utbud av grejer jag vill ha.

En heldag. Bilåkning, shopping och kuta runt i flera timmar inne på Ikea, då blir  man hungrig!
Och mat skulle det bli. Inte helt oväntat dök våran bil upp på Mc Donalds parkeringen, ont i fötterna som nå as skuttade vi in och beställde.

* 3 big tasty burgare
* 3 strips
* 3 cola
* 1 cheddardip
* 2 kaffe
* 2 äppelpajer

-"Det tar 4 min på burgarna, vill ni ha stripsen först?"
Hann knappt uppfatta vad hon hade sagt innan mamma trevligt men bestämt sagt "JA".
Bra beslut.
Bra nog hungriga gick vi och satte oss vid ett ledigt bord. Och jag förstås, ivrig som jag är när det står mat framför mej, sliter upp dipen och börjar trycka strips. Medan jag sitter där och mular kastar jag en blick åt bordet bredvid. Där sitter det 3 tjejer, en av dom ser jag klockrent. Mina ögon dras ner mot hennes mat, för visst är det... ja, det är det!
S-A-L-L-A-D!!! Vart är colan? Vart är colan?! Nä, aldrig! Tjejen sitter och äter grönt och sköljer ner med en L-O-K-A!!!
Hade jag inte redan tänkt tanken så kom den nu; "Fan jag är en tjockis!".

Michael Jackson porlar ur högtalarna och för några sekunder drömmer jag mej bort till den tid då man inte behövde tänka på vad man åt... Då ställer pappa ner burgarna på bordet, äntligen! Eller?
Jag höjer blicken än en gång och sneglar över på det andra bordet... Då kommer hon, tjejen med salladen och lokan, från kassan. Hon sätter sej ned och gapar stort, i händerna har hon en B-U-R-G-A-R-E!!!
YIHOO!!!
Jag rätade på ryggen och med ett leende på läpparna högg jag in på min big tasty, fan va gott det var!


Sol, sol, sol!

Roooooney!!! Nu ser det mycket bra ut!

Härliga sånger Marre och Kerstin, haha, jag hörde nog! =)

Puss och kram till Susanne, saknar dej!

Daxs för promenad med Kristina och Liam. Fan vilket härligt väder det är! =)


Jaha, ännu en dag hemma framför tvn...

Så har man lyckats spendera en hel dag till i soffan... aah, e så rastlös!!
Har iaf städat lite idag, jag och Camilla, och det behövdes vill jag lova.
Ikväll är det äntligen fotboll igen! Men innan det måste jag nog slänga ihop lite mat och ta en promenad, ska bli skönt. =)

RSS 2.0