HEEELG - utgång och fotboll! =D

Så var det helg igen, underbaaaart! =D
Veckan har gått sådär vad gäller jobb. Har haft tokmycket att göra och varit lite små irriterad på vissa uppgifter dom gett mej.
I onsdags skulle jag säga upp mej... men jag är fortfarande kvar, haha.
Börjar surra mer och mer med dom på jobbet och det känns riktigt skoj. Härliga männsikor som jobbar där. =)
Förra veckan hade vi after work och det är tydligen nåt dom brukar ha ganska ofta vad jag förstår. Riktigt roligt att få träffa alla mer avslappnat. =)

Igår höll jag på att börja grina av lycka när klockan slog 17.30. HEEEEEELG!!!!!
Trött som ett as bet jag ihop och följde med Johan, Tomas, Camilla och Angelin ut.
Mötte upp Niklas på stan och sen hängde vi med han och hans svenska/amerikanska/kanadensiska kompisar under kvällen.
Härligt att få komma ut bland folk och bara va. Två nya ställen avbockade dessutom, nice. =)



Tandpetare och fågeldansen är två saker som är braaaa underskattade, hahaha.

Idag har jag hittills mest bara njutit av att det är lördag. =D Nu ska jag väl snart ta och göra mej iordning och äta middag så vi hinner gå på Tesco innan matchen börjar. United - Blackburn 18.30! =D

Jobb, myskväll och utflykt. =)

Så har två veckor sprungit iväg. Jag har knappt hunnit fatta att jag har börjat jobba. Dagarna flyger iväg vilket är super skönt, härligt att ha mycket att göra så man slipper sitta och stirra på klockan hela dagen lång. Jag trivs bra men är lite nervös över allt jag har att lära. Imåra får jag mest troligt mitt skrivbord! Det ser jag verkligen framemot, ska bli såååå skoj att få pynta det som på film! haha.
3 månaders prövotid har jag och klarar jag mej igenom dom så har jag fast anställning. Känns tokskönt. Även om jag inte skulle välja att stanna kvar här sen så känns det ändå väldigt skönt att ha det som ett alternativ. Det vill säga om jag fixar dom här 3 månaderna och känner att jag trivs. We just have 2 wait and c. =)

Helgen har varit lugn. I fredags så njöt jag bara av att helgen kommit och när jag vaknade igår så hade jag sovit 10h, underbaaaaart! =D Igår så va jag och Camilla ute och sprang omkring och handlade. Sen vart det tacos till middag och en myskväll med Desperate och Greyan. =)
Imorse däremot ringde klockan 8.10. 8.20 klev jag upp och åt frukost och sen kl.9 så bar det av mot tågstationen. Vi åkte till Terezin och tittade på koncentrationslägret där. Vädret hade kunna varit bättre, typ 10 grader varmare och vindstilla. Vi frös som små grisar. Jag, Camilla och Tomas åkte hem lite tidigare pga av köldskador och fotbollsmatch. Angelin och Johan stannade kvar och kikade på själva lägret, vi missade tyvärr det den här gången så det får lov att bli en tripp dit igen. Krematoriet såg vi iaf. Intressant är det ju samtidigt som det är riktigt obehagligt.
Känns iaf bra att vi tog oss iväg på en utflykt idag. Nu är man så här skönt trött som man är när man vart till fjälls en hel dag. Härlig känsla det. =) Måste bara tillägga att vi åkte tåg i ca. 7 mil... 40 svenska kronor... tur och retur... det är svårt att låta bli att må gott. ;-)

Nää, nu ska jag koncentrera mej på slutminuterna på Inter-Milan. =)

Längtar efter alla er där hemma!

Födelsedag och too much info...

Börjar med att gratulera Ronaldo på 24-års dagen! Happy birthday! =)

Jobbar och står i, så har min vecka sett ut. Jag är överfylld med information och längtar till helgen så jag får vila mitt huvud lite. Hittills trivs jag bra och det känns skoj med nåt helt nytt. Det är så himla mycket att lära men jag hoppas det kommer med tiden. =)

Nu ska jag och Johan ut och äta. Uppdaterar mera i helgen när jag inte är lika trött. =)

RSS 2.0