Liam 1 år!

Världens sötaste go knul är han, världens stoltaste gudmor är jag. =)
   
Länge sen jag tog några ny kort, skäms på mej. Men igår va vi ner och grattade och tog några nya bilder på "efterfest-klädda" storkillen! =)
   
Stor puss och kram på födelsedagen!
image187

Lika som bär!

Kolla in dom här! Är dom inte lika så säg.. =)

"Shawn" vs Kaka
image173

Sen några andra..

Blunt  vs Raul



Snoop vs Ferdinand


Shrek vs Rooney


Grattis pappa!

Grattis på födelsedagen!

På onsdag ska vi på Jonas Gardell. Verkade som det var en uppskattad present. Härligt! =)


Super söndag!

Började dagen med en tripp till sjön. Solat, pimplat och åkt lite skoter, härligt! Hemma igen till 14.30 såklart då det var daxs för den första stor-matchen, United-Liverpool (3-0)! Vilken underbar match!!! =) 30 min efter den slutsignalen hade gått så blåste pipan igång matchen på Stamford Bridge och nästa stor-match väntade, Chelsea-Arsenal (2-1). X hade varit det bästa resultatet för oss men huvudsaken att Arsenal tappade poäng, SUCKERS!!! =)

Nä, nu ska jag gå och hjälpa till med middagen. Hoppas alla har en härlig påskhelg!

Wohooo, nu är det påsk!!!

Precis så känner jag faktiskt. Idag slog det mej hur mysig påsken verkligen är. Det är långhelg, det är nästan lag på att äta godis, alla kör med mys och hänger med familj och vänner. Sen så bjuds det på middag/fika till höger och vänster och alla är på jättebra humör! Och för att inte glömma det kanske bästa: MUSTEN IS BACK!!! =)

Slut på barn tidigt idag så 1h tidigare fick man gå hem, inte illa! =) Imåra ska jag sova! Å fy huun va skönt det ska bli! Få kolla på Våra bästa år och Hem till gården och sen Våra bästa år igen... aaaaaah, jag njuter redan! Hoppas ju förstås, som alla andra, på finvere i helgen (Fast det gör man väl alltid?). Isf blir det nog lite grillning och pimpling på sjön. Fotboll blir det ju såklart oxå en hel del av. Både jag och Johan blir hemma hos paa och ja, hos maa i helgen. Känns så härligt att hänga med familjen en hel helg. =)

                 GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!!
image171


11 grader i solen!

Fan va härligt väder! 11 grader i solen just nu, nu börjar det verkligen att gå mot rätt håll, härligt! Längtar så oerhört mycket till sommarn. Ska bli så skönt att slippa bli förbannad så fort man ska gå ut. Klipper snart sönder täckbyxorna och hivar skoterstövlan i närmsta soptunna alltså... Ingen jacka, ingen mössa behöver man, bara att gå ut och in som man e! Sommartider hej hej! Haha.


Biljettan släpps till Sundsvall-Helsingborg idag. Kostar mellan 120:- och 200:-. Billigt! Ingen brådska med att boka direkt skulle jag tro men om det är nån som är sugen så kan ni ju börja fundera lite smått iaf. =)


Elias 1 år!

Go skiten Elias fyller 1 år! Så idag har vi varit på kalas. Åh, gu va söt han va i finklean! Trevligt var det och gott med lite tårta. =)
Har varit lite halvseg idag. Skönt att bara slappa på soffan. Igår va en trevlig kväll, nästan lite väl mycke folk ute bara. Nachotallrik... finns det nåt godare?! =) Tack tjejer för en härlig kväll!

Inspirerad av Björn dansade vi loss till What is love igår... yihoo! Haha.

Melodifestivalen...

...äntligen sista, yihoo!!! Hoppas på Charlotte. Om inte hon vinner är det skandal. Då hoppas jag på Christer. Kul det skulle va, hahaha.
Som sagt så är ju Suss back in town så då vankas det ju utgång förstås, härligt!
6 tjejer är vi som ätit middag, 4 blir vi när vi ska ut. Nä, nu måste jag gå å dricka lite mer öl... PARTY!!! =)

Heja Björn! =)

Tjocka barn och Fadderbarn...

Imorse ringde klockan 9.50, time för Våra bästa år, mys! Åt frukost och sen så va vi ner och hälsade på Kristina, Liam, Marielle och Måns lilla svängen. Gulliga skitungar! =) Klockan 12.30 for vi in och hämtade Susanne från tåget. Rrrrriktigt kul att träffas igen!!! Kerran följde med till Lugnvik en sväng hon oxå... "En hatt mellan knäna"... "Eller en fes kanske"... HAHAHA.
Kycklingkebab till middag blev det för mej och Camilla, fy huun va gott de va!
Nä, nu ska jag gå och va lite social med Angelin. =)

Så korta klipp så idag bjussas det på 2... =)

Björn-Västerås

Trött. Jättetrött. Nu ska vi boka Innsbruck-boende. Orkar inte skriva nåt mer just nu.
Ma höres imåra! =)

Snart helg och Susanne kommer hem!!! =)

En dag kvar att jobba den här veckan sen så är det helg igen, yihoo! Susanne kommer hem, jag längtar! Ska bli såååååååå kul!!! =)
Haft en bra dag på jobbet men vilket skit väder! Har inte varit ute på hela dan och det känns. Har varit trött och haft ont i huvve. Lite kul ändå hur väl det märks . Man mår verkligen mycket bättre när man varit ute en sväng. Och då menar jag ju förstås utomhus... e ju inte varje gång man mår så bra när man varit ute... =)

Idag bjuds det på ett klipp från melodifestivalen...

...haha.

A men du rå!

Älgjakt...från parlamentet... haha.
Har varit hos maa och ätit middag och kikat på film, jättemys! Och så är det CL ikväll igen. Nice! Måste skynda mej in i duschen nu så att jag hinner se andra halvlek. =)



Måndag, Björn Gustafsson vecka startar! =)

Skönt att måndagen är arbetad och klar. Känns alltid lika bra. Då vet man att det går mot rätt håll igen, helg. =)
Lördagen var väldigt lyckad, var riktigt trevligt! 11 frunn, en härlig blandning! Det måste vi göra om!

Igår blev vi bogserad. Hämtade Angelins bil nere hos Kristina och på vägen hem möttes vi av kanske världens största vattenpöl... vi stannade där. Inte vårat beslut utan bilens. Mitt i allt asgarv stannar det en snäll karl och drar iväg oss till macken. Ett stort tack till dej!
Det fulaste var att han var på väg och skulle bogsera sin son som oxå var stuck i en pöl. Haha.

Idag är första dagen på min Björn Gustafsson vecka. =) Kommer bjuda på ett klipp varje dag. Dom flesta har säkert sett det mesta, men det går inte att titta sej less! Det är lika roligt varje gång! =) Så idag, dagen till ära, startar jag med "Brat-Björn"...

Hur är det möjligt att vara såå kul?! Hahaha!


FEST!!!

Fitt-Portsmouth. Skit domare. Allt jag har att säga om dagens match.

Hanna och Robert va nyss här och hälsade på en sväng. Alltid trevligt när dom dyker in. =)
Nu är det nog hög tid för mej att börja göra mej iordning för party. Runt 17.30 ska vi ner till Kristina och där väntar en stor förfest, runt 10 pers tror jag vi blir! Bara girls, en oväntad blandning, fan va skoj!!!

Nä, nu måste jag börja kika i garderoben... P-A-R-T-Y!!! =)

Vilket väder!!!

En dag som den här är man glad att man har det jobb man har! Så skönt att få vara ute i solen! =)
Och nu är det helg igen, veckorna går så fort. Tyckte nyss man va ledig... å det är väl härligt det!
Är hos paa nu, ska åka hem med Angelin lite senare. Tror jag ska ta en liten nap nu så man orkar vara vaken en liten stund ikväll. E så trist att va så trött en fredagskväll. Camilla jobbar ju kväll ikväll oxå så man vill ju va pigg när hon kommer hem så man hinner hänga lite. =) Mycket planering tror jag det blir då. EM ska väl börja fixas. Har hittat perra flyg och ett riktigt fint hotell i Innsbruck som jag tror det blir. Sen så måste vi ju kolla upp boende och grejer i både Basel och Wien eftersom vi inte vet i vilken av dom städerna den ev. kvarten kommer att spelas... mycket jobb men fan va kul det ska bli!!! =)


Yihoo!!!

Trodde aldrig jag skulle vara så här glad för att Allsvenskan snart börjar. Men Sundsvall är ju med i år och det bryr väl inte mej sådär mycket egentligen men det innebär ju att Helsingborg kommer dit och spelar! Bara 20 mils resa för att kika på Henke!!! Och det roligaste av allt är att det är öppningsmatchen. Så den 31/3, om bara 4 veckor, så bär det av! Kan inte vänta tills biljetterna släpps, aaaaaah!!! =)
image166
Om det är nån som har lust så är det bara att haka! Om det inte är det... skiter jag i för jag ska få se HENKA!!! =)

Vart får jag allt ifrån? Glöggen...

Jag är en av många, hoppas jag, som bara kollar på Melodifestivalen för att se Björn Gustafsson. Roligare får man ju fan leta efter! Igår va han t.o.m ännu roligare än tidigare, om det nu är möjligt? A, de vette fan. Rosa fillingar å allt! Haha.

Att Luukovic är programledare är ju oxå ett plus förstås. Blev lite smått överraskad av utbudet igår iaf, lite halvoväntat sådär att Fronda och Nordman va med. Men annars tycker jag ju att det är en rätt töntig tävling... Kerstin och Angelin, jag gillar er ändå. =)

Men allvarligt, tjejen som pratar med artisterna efter deras framträdande är ju så kass! Säger pinsamma grejer och ser allmänt bortkommen ut, jag skäms.

Charlotte Perelli däremot, god damn! Snacka om fit. Skulle va helnöjd om man körde med den där figuren. Heja Charlotte!


Programmets höjdpunkt, förutom Björn förstås, va ju heltklart Luuks dans! Hahaha, riktigt grym ju! Och hur va själva tävlingen då? Känns ju som att det talar lite för sej själv...


Gå in och youtuba på Björn om ni vill ha er ett gott skratt! =)


Orm, bajs och fotboll! =)

Igår va Camilla på personalfest. Kom inramlandes runt 2 tiden så då var det bara för mej och Angelin att vakna på soffan. =) Camilla hade blivit bjuden på nåt jätteäckligt, "Det var en livs-levande-död orm i flaskan!"...hm okej... haha. Vi la oss alla 3 i sängen och surrade och Camilla försökte dra åt sej täcket som vi låg på, "Men kolla jag har så mycke kropp"... skulle nog vara nåt i stil med "Jag har så lite täcke, det täcker inte hela kroppen"... haha. Sen så kom vi in på bajset i vårat trapphus. En stor diskussion blev det ju av det förstås... bajs i trapphuset! WHY? I torsdags morse fick jag jag sms av Camilla, "Det är bajskorvar i trappuppgången.. I better watch my steps!". I torsdags! Det ligger fortfarande kvar! Kan nån bara ta bort det! Haha.


Fan va mys, idag fick jag in en kanal med engelska kommentatorer! Skönt att förstå vad dom sa och slippa arabiskan idag. Kinesiskan i halvleks-snacket slapp jag oxå, yihoo! =) Som känt så har vi ju inte lagt ner så mycket tid på att fixa routern än så det blev ännu en fotbollslördag i hallen, i min hemmabyggda kudd-fotölj. =)

 
Iförd matchtröja med ett glas must i handen, kikandes på fotboll... kan inte finnas nåt bättre sätt att börja sin lördagseftermiddag på! Plus att United vann med 3-0!!!


Nu ska jag över till Angelin och hänga tvätt och ladda en ny maskin. Sen så blir det hem igen och göra iordning middag och åter placera mitt ass i hallen och kolla på City-Wigan, bara mysa på. Aaaaaah... =)


RSS 2.0