Cudicini - Den Fagre

Har aldrig riktigt tänkt på hur Cudicini ser ut och oj vad jag missat! Målvakten är numera en bländande lad med ett face många bara skulle våga drömma om! Om han är me new Ronaldo? Skäms på er som ens tänker tanken. Men titeln den är han ändå väl värd.


Skulle lätt dricka must med "Den Fagre" vilken dag som helst! =)


Det är med en stor-satans-klump i magen...

Trött, trött, trött som ett as.
Trött för att varje kväll innan första jobbdagen, på ett tag, är som en söndag och sömnen är inte var den borde under söndagsnätter.
Trött för att inte United visades på den kanalen jag ville.
Trött för att jag måste komma på bra julklappar.
Men mest av allt är jag trött för uttalandet på text-tv om att det verkar som att Henka ska lägga ner fotbollen efter den här säsongen... Orkar nästan inte ens skriva om det.
"King of Kings", me lad, önskar att den dagen aldrig skulle behöva komma och speciellt inte än. Du är för bra för att sluta nu, don't do it mate! Men ska inte, vägrar, ta ut den skiten i förskott.

Ni får tycka va ni vill, just ikväll skiter jag faktiskt i.

image85


Det är inte varje natt man får sova på hotell =)

I lördags var det party, igår var det bajs. Trist att dom två ofta går hand i hand. Illamåendet kom och gick, slöheten var enorm men det värsta av allt; man inte kan skylla på nån eller nåt. Vore så mycket skönare, men icke. =)

Lördagskvällen var väldigt lyckad iaf! Höll till hos Marre innan vi hamnade på Bishops (beställde snakebites, mumma!). Tråkigt att vi kom iväg så sent, nästa gång tycker jag vi drar igång med middag så hinner vi med ännu mer härliga diskussioner och fula kort.

Tack flickor! =)


Det jobbiga igår va ju förstås oxå att man inte visste om man var hungrig och när man åt så visste man inte när man va mätt... lustigt att det kan bli så... Men mycket gott bjöds det på iaf. =)


Till frukost, tonfiksröra och MUST!
 

Till middag blev det cottage pie.

Senare på kvällen gjorde vi blåbär/hallon smoothies och åt annanas, mumma! Sen hade vi ansiktsmassage och ryggmassage, så det som såg ut att bli en bajs dag blev riktigt mys. =)

      

Fredag

Spenderade hela dagen med Marre, Elias, Angelin, Kristina och Liam. Mycket trevligt!


Lite bilder på dom goa skitungarna. =)


Hatar telefonköer!

Har precis suttit i telefonkö i 26 minuter... va 41 i kön... efter 19 minuter var jag nummer 5... efter 24 va jag nummer 1... Vad är det som tar sån tid?! Ringer folk och pratar om väder och vind?? Sluta med det isf!! Det jag undrade tog ca.1 min... Är det typ 4 pers som sitter och tar emot samtal eller?? Blir så upprörd. Jag är "ledig" för tillfället, ge mej ett jobb där då så slipper dom som e arbetslös höra hur pengarna tickar iväg i takt med sekunderna... minuterna! Kul å inte ha nå jobb och sedan tömma den stackars mobilen på dom sista pengarna man har  sittandes i telefonkö!! (Nu ringer ju jag billigt... men det gör säkert inte alla!)... =)

Källström vs Svensson

Som ni alla förstår så kan det bara sluta på ett sätt, Heja Kim!!! #!?¤#"*^!!# Anders!! (Lägg märke till 2 utropstecken).
Kan göra det lite tydligare om ni vill, jag vill så att ni verkligen förstår.

* Kanon och Kalkon     -  Kim-kanon, Anders-Kalkon (haha, Kim-kanon å Anders-kalkon!)
* Ris och Ros                 -  Kim-Ros, Anders-Ris
* Stjärna och Fyrkant   -  Kim-Stjärna, Anders-Fyrkant
* Sallad och Pölsa        -  Kim-Sallad, Anders-Pölsa
* Must och Mäsk           -  Kim-Must, Anders-Mäsk

         
Tror inte jag behöver förklara vilken/vilka bilder som hör till respektive namn... =)


Och så var vi vidare!!!

Allbäck och Källas, vilka män!!! Fy fan va skönt att det äntligen står klart; EM nästa!!! Då blir semestern av, yihoo! =)
    
Mycket trevlig sällskap har vi haft här ikväll, Kerstin och Tove. Vi har svullat marängswish... ingen aning om hur det stavas, inte ett ord man skriver varje dag direkt men ni förstår ju hur gott det var iaf! Och inte nog med det, Tove hade med sej kakor och Kerstin godis, mumma! =) Tror att det kanske finns några fler bilder på Kerstins blogg...

Fäller dock en liten tår för England... hur kunde de hända?! Huvva... känns riktigt trist...


Barnvakt

Liam ligger ute i vagnen å sover och här sitter jag vid datorn å bloggar. Ibland e de så jobbigt att vara barnvakt alltså! Ikväll blir det Desperate Housewives här med Kristina, äntligen tisdag virrpanna! =)
Imåra gör jag ett nytt försök med tvätten, tog ju bara 1 vecka att få ny tvätt-tid... Umgås med Therése ska jag göra imorn oxå, det ska bli kul! Storstädning inför jul på torsdag om både jag och Camilla fortfarande är lediga då och så ska jag försöka hinna hjälpa Angelin med matten nåt oxå. Så hoppas jag på lite tid med Marre och Elias inom snar framtid... och Kerstin!
Det som såg ut som en oplanerad vecka har nu börjat bli en vecka där det inte finns någon tid över för att... jobba... =)

Nån som e pepp på utgång i helgen förresten?

Fotboll imåra oxå, det höll jag på att glömma! Sverige-Lettland kl.20.00 på 3:an, missa inte den!

Man borde vilja det man bör, men det gör man ofta inte...

Man vill göra många saker som man inte borde. Det är många saker man borde som man inte vill. Varför e de så? Kan det inte bara vara så att sakerna man borde vill man och sakerna man inte vill struntar man i? Va lätt det vore. Fast samtidigt lite halvtrist oxå förstås... Inga skandaler skulle det bli... huvva! Tänk er ett liv utan skandaler!! Haha, kanske trivs rätt bra som de e ändå. =)

"E de inte just därför man vill, för att man inte bör vilja?"

Så rätt. Ibland så glänser du verkligen till Susanne! =)


Härlig helg!

Matchen igår va av snuskigt dåligt slag, sällskapet däremot va det inget att klaga på! =)
Mycket trevlig kväll med Kristina och Kerstin!
Mysigt har vi haft idag oxå, Angelin och Kerstin åt här och trevliga samtalsämnen som "Vem var det som slickade på skylten och fastnade med tungan egentligen?" och "Jag sprängde en must häromdan" gjorde inte direkt middagen sämre.

Ikväll har det vart Greyan för hela slanten, så jävla mys! =)


Ikväll blir vi klara för EM!!!

Klockan 22.00 smäller det igång, 2 timmar senare är det bara att börja planera
EM-resan på allvar!
Det är en stor kväll ikväll, tröjan ska förstås på, ansiktsfärgerna ska invigas, skosnörena ska i, håret ska färgas och kroppen ska tatueras gul och blå! Eller nåt... Tröja blir det iaf.
Julgran är väl det roligaste att vara! Men det är ju förstås lite extra kul om man är flera. Har inte bestämt mej riktigt än vart jag ska kika på matchen. Antingen blir det på söder hos Johan eller oxå nere hos Kristina och co. För att inte väcka några sura miner/väcka barn så vore nog det smartaste alternativet att packa mej iväg mot söder vid 21 tiden. Har ju som väldiga problem att hålla ljudet på en normal nivå när det vankas stormatch! =) Men å andra sidan så känner Kristina sej så pass pepp inför matchen ikväll att hon överväger att låna en tröja, inte illa! =)

Kerstin ringde just och vill va med å uppleva fotbollens härliga värld ikväll oxå!
Aaah, va kul!!! =)
Ni, mina kära vänner, säger att ni inte är några fotbollsfantaster... och nä, inte än kanske. Men vänta ni bara, inom kort kommer ni att sitta med mej en lördag, dricka en öl och vråla under en Man United match! Och fan va lycklig jag kommer att vara den dagen, mouhahaha! =)
        

Vill bara tacka! =)

Tack Camilla, Kristina och Marielle för en jätte trevlig kväll med vin och oseriösa inslag! =)


Åh nej, tandborsts-armbåge!

Fick ruskigt ont i armbågen när jag borstade tänderna igår. Stod där på badrummet med ilande arm och försökte panikartat att komma på en lösning på besväret.

Allt gick så fort och när det självklara uppdagades så var tänderna redan färdig borstade. Men nu vet jag tricket: Byt hand när det börjar ila! Ett starkt tips att följa om ni skulle råka ut för dylikt.


Good luck girl!

Såg ni på bonde söker fru igår? När what's-her-name frågade om en hamburgare på 2kg är mycket... 2 kg!! Va?! Nä, det är jätte lite... Hon påstod oxå att hon trodde att hon skulle klara av att äta den. Alltså allvarligt, hon sa själv att det var en tävling i Usa... Usa! Fatta hur många knoppas som försökt trycka den men misslyckats!! Nä, men hon skulle ju förmodligen lyckas... jag menar, det är ju ändå bara strax över 13st 150-grammare... med dressing å grejer... Good luck girl!


Heeeeeej!

Nu va det så där lääänge sen igen... aaaahhh, va kass jag är! Skyller på att jag är stuck in Nälden. =)
Jobb har det varit lite halv klent med på senaste tiden men nu verkar det som att det håller på att styra till sej igen. Skönt. Fast idag blev jag mest små sur... ganska upprörd... ok då, jätte het!! haha nä ok, kanske va att ta i en aning. Skit samma.
Va iaf på väg hem idag, påklädd och redo att knata ner till bouen när mamma ringer och säger att jag måste jobba imåra. Jo, hon sa faktiskt måste. Ikväll var det tänkt att Anders skulle komma och hälsa på och jag skulle ner till Kristina och Liam och kika på Desperate Housewives. En stor besvikelse att inte det blev av. Men sträcket dras inte där, skulle träffa Marre och Elias imåra + att jag har tvätt-tid!! Bokade i lördags och det fanns ingen förrän imåra!! Hur länge ska jag behöva vänta nu??!! Fan!! Nä, men jag får väl va äcklig då.
Internet beroendet börjar skrida till det högre laget (det var inte igår, haha). E inne på mitt sista rena kit här, ska bli skönt att byta klea! =) Måste ladda senaste Greyan och lägga spindelharpan oxå! Har så mycket tok viktiga grejer att göra alltså! =) Det ska bli så skönt att få kom heim imåra (vågar dock inte ropa hej än).

Kristina! Jag kommer och hälsar på imornkväll, jag skiter i om det passar eller inte. Du har inget val! =)

Roligast just nu: En lyckad omgång på xl-coachen! Yihoo!
Ett stort plus till Kerstin oxå som skaffat ett eget lag! Nice! =)

Tristast just nu: Att det är två veckor kvar till det fortsätter, vill ju byta och greja nu!

Nä, nu ska jag fortsätta smutta på min glasflaske-must, MUMMA!!!

Hipp, hipp, hurra!

Grattis farfar på födelsedagen! =)

OJ,OJ,OJ!!!

Vilken jävla match! Wohoo! Galatasaray-Helsingborg 2-3! 2-3!!!
Henke är bäst, bäst, BÄST!!!
Fan ta er som säger nåt annat! =)

What a man, what a MAN!!!


Bättre sent än aldrig =)

En kort sammanfattning av dagarna som gått utan bloggande:

Fredag: Dagen började med en stor överraskning; Susanne kom hem över helgen!!! Yihoo!!! Jag, Susanne, Angelin och Kerstin åkte till Elin och åt middag där. Jätte mysigt!
              
Drack lite vin med Angelin och Camilla senare på nattkvisten. =)

Lördag: Ont i huvudet. Pappa kom runt 11 snåret och hämtade mej, handlade mat och sedan kom en trevlig överraskning även denna dag; Johan skulle följa med till Nälden han med!
Vi for till Lit lilla svängen och sedan hem till pappa för att titta på fotboll och äta middag som planerat, mys!

Lördagens tv-höjdpunkt: Niklas Holmgren under Arsenal-Man U, haha!

Söndag: Mamma kom hem från Järpen och åt middag med oss, hälsade på mormor som än en gång hjälpte mej att sticka hälen på små strompan. =) Hängde hos maa ett tag och sen hem till paa igen.

Söndagens tv-höjdpunkt: Förutom alla matcher, dokumentären om Svennis i fotbollskväll. Fan vilket mysgubbe han e! Heja Svennis!

Måndag: Jobb. Fikade hos farmor och farfar. Angelin, Marre och Elias hämtade mej och Johan runt 15.30 och vi for in till stan. Åt middag med Angelin, sökte "roliga, overkliga jobb" och träffade Camilla en snabbis. Sov hos Angelin.

Tisdag: Therése kom och hälsade på. Surrade och åt middag innan vi gick ner till Kristina, jätte trevligt! Hann träffa Liam en liten stund innan han skulle sova. Sen gick jag till Angelin och vi kikade på tv. Sov där.

Imorse ringde poolen tidigt, mycke tidigt, och bokade mej för jobb. Jag skulle hjälpa Angelin med hennes matte idag men det gick inte så bra, fel bok. Typiskt. Kristina ringde runt 12.30 och frågade om vi kunde vara barnvakt  en sund. Självklart! =)
              
Nu sitter jag och väntar på paa, som ska in å handla i stan. Ska åka med han till Nälden, kommer hem på fredag igen. Ikväll blir det CL, fan va kul! Måste skynda mej in å spela för en liten peng nu tror jag. =)


Lite lätt upprörd

* Det stormar som ett as ute! Jag vill ut och gå. Men det är inte mycket som gör en så förbannad som när det blåser!

* Spanien-Sverige ska visas på 9:an, VA?!

* 1 förslag är det jag fått. Antingen e de så att ni som läser har planer för nyår, inga planer alls eller bara är för slö för att skriva.
Kanske ska ta det som en pik... ingen vill alltså fira nyår med mej... nä, men det är lugnt... bara så jag vet alltså... ni behöver inte känna er skyldiga på någe vis... att jag ska sitta hemma själv med ett glas must och titta på klockan är ju inte erat problem... har säkert inte råd med must heller... tvn och telefonen är säkert trasiga då oxå... gå och lägga mej nykter kl.00.01 och gråta mej till sömns...
Nä, men hoppas ni får ett trevligt nyår då allihopa!


RSS 2.0