En rrrriktigt God Jul!

Önskar jag er alla!

Puss&kram!

Väntar!

Sitter och väntar på Susanne, sen kommer Kerstin! Härlig kväll det här ska bli, mys att få träffa några av frunnen igen!

Tack Marre för lånet av lägenheten!

Underbart att vara hemma! =D


Så stolt jag är över mej och Flugan!

Jobbsökandet är i full gång här borta och intervjuerna bokas till höger och vänster. Camilla var iväg igår. Håller tummarna, stolt som jag är! =D

Nervositeten och ångesten inför den 1:a arbetsintervjun ever (som dessutom ska hållas på engelska) är svår att beskriva.. huvva! Men känslan idag kl.13.40 var enorm! VILKEN LÄTTNAD!!!!!!

Det senaste dygnet har bestått av för mycket rabblande av eventuella intervjufrågor, illamående och beslutsångest om vilka kläder man ska ha på sej på mötet.

Tekniskt sett så var det här min 3dje intervju men min 1:a riktiga (dom andra 2 var på olika typ arbetsförmedlingar).
Trodde jag skulle börja grina när klockan ringde imorse. Ångesten smög sej på och det enda jag kunde tänka var att jag ville åka hem och börja jobba på dagis igen, nåt som man redan kan.
Ville inte äta, mådde för illa för det, men lyckades tvinga i mej lite ris och kycklingwok tillslut.
"Tänk om han är ung och snygg?? " Va faan gör jag då????"

Kl.13.00 var jag på plats på Grafton där jag möttes upp av Stephan som skulle hålla intervjun med mej. Ung? Tjaa. Snygg? Inte så pjåkig men absolut inte snygg så det störde. Puh! =D
Trevlig var han. Lättsamt var mötet. Han öppnade med att berätta allt möjligt om företaget och det var skönt att han surrade på så man kunde lugna ner hjärtat lite.
Han frågade lite om mej, vi pratade om jobbet och 45 minuter senare var allt över. Fest. Jaa, jag tror att jag får tacka företagets fest för att jag slapp den sista kvarten då han tidigt under intervjun nämnde att han inte ville komma försent till den, haha.

Käpprätt gick det inte men ett jobb? Knappast.
Stolt kommer jag iaf ändå vara att jag tog mej i kragen och gick dit! =D

Städa, äta och tetris.

Det är ungefär vad den här dagen har innehållit so far. Har inte alls vart så trist som det låter även fast både jag och Camilla bokstavligen har legat på knä och skurat golven. Rent och snyggt har vi nu fått till det i köket, badrummet och på toaletten. Well done! =)

Sen vart det middag och en liten dos tetris.. e ju lite svårt att hålla spelandet under kontroll när man väl satt igång men som tur var så var Kristina online så jag kunde släppa spelet och surra lite på skype istället, haha.

Nu är det bara 5 dar kvar tills ma fär heim, läääääängtar!!! Ska bli så mys med jul och få träffa alla! =D

Julmys och fotboll! =D

December utan snö men är det nåt man inte kan klaga på så är det tjeckernas entusiasm när det gäller julbelysning. Det tackar jag för!
Är så glad att det är som på film - mycket julkänsla i en storstad. =)

Har inte vart och tagit några bilder nere på stan än men det kommer! Här är iaf bilder på en liten julmarknad här i närheten.

Lilla julafton hade vi i tisdagskväll!

Och jaa, det var verkligen EN muffin på 900 gram! hahaha.

I torsdags var vi iväg och kikade på Slavia - Hamburg (0-2) i Uefacupen.
Stundtals bjöds det på bra fotboll, domarinsatsen var dock bland de sämre jag skådat men stämningen och fansen får högsta betyg!

Det bjöds på härliga sånger, bengaler och fräsigt tifo. =)

En bra start på dagen! =D

Guldbollen har delats ut. Och de till ingen mindre än Ronaldo!!! =D
Det kom ju inte som någon chock direkt, hade ju vart helt otroligt om den hade gått till nån annan i år.

STORT GRATTIS! =D

Här ligger alla och sover... trist. Dom va ut igår så jag förstår att dom e trött men nu e de bra tycker jag. Dax att kliva upp.

Sportbladet lockar med fler härliga nyheter, ska väl dock tas med en nypa salt men skulle det stämma så skulle jag nog vara världens lyckligaste!!!
Henke ute i Europa igen... aaaaaaah, det skulle vara UNDERBART!!!!!!!!!!


Nu är det lunchdax, tacopaj bjuds det på idag, mumma! =D

RSS 2.0