Kontrakt, sugproppar och vacker fotboll!

Jaha, då var man officiellt anställd på Exxon Mobile då! =) Var där och skrev kontrakt idag, känns bra men ganska nervöst oxå. Börjar på måndag kl.9 så håll tummarna för mej!

Va iväg på läkarundersökning i måndags. Hjärtat kollades, bodtrycket likaså och ett drogtest urfärdades. Gick igenom. Tror jag iaf. Förstår ju inte vad som står på papperna... Så kom vi och prata om magkatarr och läkaren gav mej tips på piller man kan köpa för att det ska bli bättre. Efter frågor om alkohol och sport så kom kommentaren "Don't buy that pills, change your lifestyle." med en förvånansvärt tydlig spydighet i tonen. Okej,okej jag vet men do you have to put it that way?! Viskade gjorde han oxå, hörde knappt ett ord han sa. Sen fick jag lägga mej ner, in i rummet kom en tjej och sprayade ner mej med vatten. Burr. Klämmorna och sugpropparna sattes fast... tur att Camilla hade berättat om den här upplevelsen för mej innan... annars hade jag nog skitit på mej tror jag. Resultatet var bra iaf. Så mycket fick jag med mej. Huvudsaken det.

Igår var en av dom underbaraste kvällarna på länge, eller jaa sen vi slog Chelsea. ;) Vann med 5-0 över West Brom (Berba, Ronaldo (2), Tevez, Vidic) lovely!!! Van der Sar tog Petr Cechs rekord i att hålla nollan oxå + att Brown, Ferdinand och Park kom tillbaka efter skador. Spelet bara flöt så där härligt precis så som man blev så bortskämd med förra året. Har väntat på att det ska släppa och nu tror jag det är på gång. Grymt jobbat lads! =D

Nää, nu är det middagsplanering som väntar. Alltid lika trist, suck.

Men ordnar sej verkar det göra...

...så ikväll blir det utgång! YIHOOO!!!!! =D United vann idag oxå så humöret är på väg upp, härligt! Klar tidigt är vi oxå för en gångs skull så nu beger vi oss ut. Hoppas på en tokskön kväll!

Fortsatt trevlig helg mina vänner! =)

Uttråkad...

...är bara förnamnet. Uäck! E så fruktansvärt less på att sitta här i lägenheten och inte göra nåt. Vill gå på stan, shoppa, ut och ta en öl. Om bara den där förbannade skolan kunde göra det dom ska så att jag får mina pengar nångång så skulle det ovan nämnda vara möjligt. Men nu? Icke. Faan.

Idag vankas det fotboll, FA-cup. Det är mycket nu. Tufft spelschema... but me like! =D 10 lads på skadelistan känns iofs rätt tungt men jag håller tummarna. Tror vi firrar den här biffen ändå.

Matchen visas här hemma, alltid lika skönt att kunna välja vart man vill kika. Inga andra planer för dagen/kvällen, får se vad det blir. Förhoppningsvis inte bubble shooter all night long... då åker jag hem.

Uppe tidigt, härligt!

Tycker jag nu. Lika glad var jag inte när klockan ringde kl.6.30 imåranst. Huvva.
Nu på morronkvisten har vi vart iväg och registrerat Camilla här i Tjeckien... vi kan även ha ansökt om medborgarskap... vi är inte riktigt säker på den fronten... återstår att se helt enkelt. Men vore det inte lite kul ändå? Om Camilla skulle bli tjeck! hahaha.

Annars är allt bra här borta. Camilla är iväg på upplärning inför jobbet, första dagen idag. Vi håller tummarna för henne! =) Jobb har jag lyckats skaffa mej oxå. Samma företag som Camilla fast i huset brevid. Känns skoj att ha varann så nära. =)

Förutom familj och vänner som jag saknar enooooormt mycket så har jag en liten lista på saker jag längtar efter hemma:
  • Dricka kranvatten.
  • Våran frys som är större än den vi har här och delar på 6 (!).
  • Att kunna ringa till någon utan anledning, bara för att surra.
  • Killarnas klädstil.
  • Att bli förstådd utan problem.
  • Polarbröd.
  • Ett internet som funkar som det ska.
Saker jag däremot är väldigt tacksam över här är allt det billiga, det smidiga och det fräsiga.
Vi har hittat ett nytt ställe. Beer Factory. Och vilket ställe sen! Vid varje bord är finns det 4 tappar. Man tappar upp sin öl SJÄLV!!! Behöver alltså inte gå till baren eller vänta på att någon ska komma och fråga om man vill ha en öl till. Näädå, det är bara att fylla på alldeles själv! =D Ovanför är det en display där centilitrarna räknas och det finns knappar man kan trycka på där om man vill beställa mat m.m. Men inte nog med det! under tapparna finns det även två stycken "glasdiskare". Sånna där som man trycker ner glaset på så det rengörs inuti. Vid det här laget är man  bra impad! Men det kommer faktiskt mer! Håll i hatten nu! Dom olika borden som använder tapparna kommer upp på 2 stora dukar. Där ser man hur många öl varje bord har druckit i form av streck. För varje öl man tappar upp tillkommer ett streck. Isn't that coooool????!!!!! Det kan bli ju lite jobbigt oxå förstås om alla ger sej fan på att slå bordet som leder, hahaha. Men frääääänt!!! =D

Era låga jävlar!!

"Efter bilkraschen tidigare i veckan, när Ronaldo krockade med ett vägräcke i en tunnel utanför Manchester och totalkvaddade sin Ferrari, riktade Chelsea-fansen sitt värsta agg mot Ronaldo. Enligt The Guardian skanderade Chelsea-fansen: You should have died in the tunnel, you should have died in the tunnel"

Äckliga jävla as!! 3-0, up yours!!

Underbara dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D

Idag har mina män visat vilka dom är. Ett stort tack för det! =D
Vidic du underbara! Berba som äntligen gör mål och en Ronaldo som verkligen visade att formen är på g! Kan en fotbollskväll bli just bättre??? Jaa, det kan den faktsikt!!!! SPÖADE CHELSEA MED 3-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3-0!!!!!!!!!!!!!! Som egntligen skulle vart 4-0... men men inga tårar för det, haha! Härliga härliga match!!!! Vilket spel... vart har det där hållit hus?? Överlycklig är jag att det är tillbaka iaf! Och Tevez, min hjälte... nu hoppas vi på det bästa!

Sen kan jag berätta för alla att vi fått hela lägenheten nersprayad av en "bug-guy"... med en tub på ryggen och en slang i handen sprutade han bort våra äckliga småkryp, feels goooooood!!!

Kanske har ni hört att Ryssarna är sur på Ukraina och därmed bestämt sej för att strypa gasen?? Tjeckien är utan nu med men som tur är räcker reserverna i ca. 40 dar så det ska väl va själva faan då om vi skulle behöva börja frysa nu oxå!
 
Men förutom småkryp i lägenheten, en heater som tjuter, en kran som läcker och surkorvar till ryssar så har vi det toppen!
Spännande vilka äventyr man kan glida in på när man åker utomlands, haha.

Imåra vankas utökning, vi 5 blir 6. Marcus joinar vårat crew, ett varmt välkomnande till dej! =)

Härliga tider! =D

Ååååååååh vilka härliga veckor!!!!
Jultiden hemma var helt underbar! Så skönt att få komma hem en sväng och träffa alla, dricka glasflaskemust och bara mysa på! =D

Umgås med mina älsklingar i Lugnvik hann jag med oxå.

Mina underbara frunn och Elias fick jag rå om lite med. =)
 
En sväng på krogen blev det.

Julmys hemma slår nog allt.

Mängden sill som förtärts under denna jul går nog inte att räkna.. olika kulörer i olika färger... MUMMA!!!!!

           
Saknar alla förstås och att åka tillbaka hit var inte det lättaste jag gjort... men ett förbannat roligt nyår väntade! =D
10 personer blev vi tillslut. Middag hade vi hemma hos oss sen vart det skumpa uppe i parken vid tolvslaget. Efter vi hade njutit klart av alla härliga fyrverkerier och kilat hem lilla svängen så begav vi oss ner på stan och dansade in det nya året! Aaaaaah vilken rolig kväll det var!!!!! =D


            


Vill tacka familj och vänner för en härlig jul och ett rrrrrriktigt roligt nyår! =D

RSS 2.0