Helg igen! =)

Aaaaah vad härligt, snart helg igen! Bara 3,5h kvar, yihoo!
Imorgon ska jag vara barnvakt åt Elias och vi tänkte hänga med Kristina och Liam. Det ska bli mys! =) Annars är det inget speciellt planerat inför helgen, än så länge iaf. Blir rätt lugnt tror jag. Ska bli så skönt att få sova! Madrassåkning blir det eventuellt någon dag om vädret tillåter. Och fotboll förstås!!! =)


Elias och helgens förfest!

Tänkte bjuda på lite nya bilder. =)

Go knulen!
   

Förfest i lördags!
   
    
            
                             Tack för en härlig helg!


Ansökan äntligen inne!

Nu är det nära! Inom 1 månad få vi reda på om vi får några biljetter till EM. Håller tummarna hårdast möjligt! =)

I onsdags fick jag feber. Va hemma från jobbet igår. Fan va trist det är att vara hemma när man är sjuk! Annars vill man alltid vara hemma men när man är sjuk blir man så rastlös. Trodde det kanske började bli lite bättre men igår kväll hade febern stigit. Idag känns det lite bättre iaf. Men en lugn hemma-dag med tv, halstabletter och varmvatten är såklart planerad. Nu ska jag bli frisk! =)

Snorigt

Det rinner till höger och vänster. Alla barn kör med 11:er under kran och jag tror jag börjar få feber. Fan va perra till helgen och allt! Jag som ändå inte hade tänkt att göra nåt kul. Bra att man får tid att vila upp sej så att man är pigg och alert på måndag igen. Helgen är ju till för att vila... eller?
Fy fan. Löningshelg och allt. Nä, trycka några alvedon och stoppa toarullen i handväskan sen blir det utgång!

Tänker inte låta någon 11:a ändra planerna för helgen. =)


Utgång? Alla har ju jeans...

Nu har vi precis avnjutit en mumma middag, tacogratäng m. tillbehör. =) Igår var det kul! Åt donken, spelade poker och drack hos Marre. Sent blev det... tror att jag, Camilla och Angelin somnade strax innan kl.8. Marre är fortfarande vaken. Det är vi 4 som har ätit middag och nu ligger vi alla utspridda på stolar och soffa och pratar osammanhängande och garvar. Fan va härligt det är med sånna här dagar ibland! =) Så skönt att det inte inträffar på en söndag som det alltid brukar annars.
Vad det blir ikväll vet vi ej. Camilla ska jobba natt, vi andra ska... hm... kolla på tecknat kanske. =) Fast om Marre får bestämma så blir det utgång, "Alla har ju jeans". Haha.

Suveränt tippat av mej och Camilla på topptipset så här långt förresten! Det var på tiden! Fast det är 1 match kvar... men det ska inte vara några problem, fast det ska det ju aldrig... =)

Nä nu ska jag gå å lägga mej på första lediga yta framför tvn och umgås lite med dom andra slöhögarna.
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll! =)

Ett ögonblick och jag förstår varför jag fortfarande jobbar där jag jobbar.

Man känner sej less och vill göra nåt annat. Man undrar varför man fortfarande jobbar på samma ställe när det är dåligt betalt och man bara får jobba när det passar dom. Det måste passa mej varje dag. Trist. Men så har det varit dom senaste 2 åren ungefär. Nu för 2 veckor sen blev jag erbjuden en tjänst. Tillsvidare, 75% och mest troligt till början av juni.
Jag tackade ja.
Egentligen så ville jag göra nåt annat men just då fanns det inga andra alternativ så jag tog det.
Det går bra och jag trivs men det börjar kännas som att jag "gjort" det här nu. Vill prova nåt nytt, tjäna storkovan och resa till alla ställen vi planerat det här året. =)

Men i onsdags, för en liten stund, gick det upp för mej varför jag fortfarande jobbar där.


För 1,5 år sen var det sandlådan som gällde. Det skulle göras sandslott, kakor och tårtor. Vi satt där mest hela dagarna och grävde och byggde. En liten kille ville alltid göra tårtor, tårtor med ljus i. Så vi improviserade med pinnar, löv och annat på backen som fanns att tillgå och gjorde tårta efter tårta.

Nu är han 1,5 år äldre och göra tårtor med fröken är inte lika kul längre. =)

Men så i onsdags kommer han fram till mej med en hink i ena handen och en spade i den andra. Hinken är full med snö och han säger att han har bakat en tårta till mej. Det satt en stor pinne i mitten och jag frågade, dum som jag är, om det är skeden. Skeden? Nä, det är ett ljus säger han och räcker över hinken. Jag blev så rörd. Den lilla killen har blivit så stor och tuff men ändå så minns han alla dagarna i sandlådan. Snacka om att man får mycket tillbaka i det här jobbet.

Den där lilla ljusglimten gör det värt att vara kvar ända till juni. =)


Måndag igen

Tillbaka på jobbet. Har fått anställningsbeviset underskrivet och klart idag, känns bra att det är fixat.
Annars går väl inte allt mina och Camillas vägar just nu kanske...

*Vårat trådlösa bredband funkar fortfarande inte.
*Tvättmaskinen är trasig.
*Camillas bil luktar stark hårfärg (?)
*Vi har fått vattenskada på toaletten

Jaha, kära vänner det va väl allt jag hade att bjuda på just nu... Jo, just ja! Idag börjar spänningen, EM-lottningen startade kl.9 imorse. =)

-era saker tycker vi om =)

Satt och samtalade om -era saker igår. Jag och Angelin upptäckte att vi båda vill jobba med papper. Hm, vart och hur söker man jobb då? "Hej! Jag skulle vilja jobba med papper. Har ni nåt jobb till övers?" Lite luddigt kanske... =) Kom fram till att vi båda gillar -era saker. Tex. sortera, planera och strukturera... och använda hålslagare förstås... och sätta papper i ordning i pärmar... Haha, hur kan det va så kul? Och så gillar vi att tvätta... så om nån känner till nåt jobb där det är oordning och lortigt så hör av er! =)


God mat, trevligt sällskap, bra filmer och en skön promenad idag. En härlig helg har det varit! =)


King of Kings!

TACK HENKE!!!
Nu kan jag andas ut och bara vara lycklig! =)

image118
Meriter
93 A-landskamper (36 mål)
3 VM-turneringar (1994, 2002, 2006)
1 VM-medalj (Brons 1994)
2 EM-turneringar (2000, 2004) 

Skotsk ligamästare (4): 1997-98, 2000-01, 2001-02, 2003-04
Spansk ligamästare: (2): 2004-05, 2005-06
UEFA Champions League-mästare: 2005-06
Svenska Cupen: 2006
Allsvensk poängligavinnare 2007 med 22 poäng (9 mål + 13 passningar)
Engelsk ligamästare 2006-2007

Utmärkelser
Guldskon: 2001
Guldbollen: 1998, 2004
Tidernas Guldboll: 2005
Hedersdoktor, the University of Strathclyde, Glasgow, 2005
Framröstad som Årets skåning 2006
Konungens medalj av 8:e storleken
Framröstad till Århundradets HIF:are 2007
Framröstad som Årets helsingborgare av invånarna i kommunen 2007
Årets Victoriastipendiat 2007

Aaaaaaaah, fan va glad jag är!!!


Vem är det som namnger konfekterna?

Meeeeen vilken härlig dag!
Ställde klockan på 9.50, repris på Våra bästa år, aaah va mys! Sen slumrade man lilla svängen igen för att vara helt utvilad till Hem till gården, tätt följt av dagens avsnitt av Våra bästa år. Allvarligt, den bästa starten på dagen som finns! =) Sen har vi rensat lite i garderoben, ätit en smaskig middag, duschat har jag oxå hunnit göra och tagit lilla svängen ner på macken för att fylla på snusförrådet... 37,50 för EN dosa!! Huvva.
Första veckan på jobbet är avklarad. Det känns bra. Jag vill ju egntligen inte jobba över huvudtaget men vem vill det?? Känns skönt att tänka på pengarna som rullar in iaf.

Var och handlade godis häromdan...
Vem är det som namnger konfekterna? Man plockar ju bara i godis, inte tänker man väl så ofta på vad dom heter direkt. Det gjorde jag den här gången.

*Kanderade häxvrål
*Lonkafudge
*Anthon berg opera mints
*Pasta frutta

Och sist men inte minst, favorit namnet, Skriik jättekrita. Låter det som att det är en liten krita det?!


Dagens ord: Ass face. Jättekul! =)

Rast

Rast nu. Slutar 16.30 idag. Sen är det helg. Fan va skönt!
Ett riktigt bra schema har jag fått, bra tider och ledig varje fredag, yihoo!!!

Har nyss läst några böcker... kan konstatera att pantalonger inte är ett ord jag använder varje dag...

Donken x2...

...efter att ha spenderat hela dagen lång med Marre och Elias så var det daxs för mej och Angelin att fara till Lugnvik. Klockan var väl runt 20.30 snåret och vi tog lilla svängen förbi Donken för en liten burgare. Provade El Nacho, mums! Angelin satte sej vid datorn för att göra prov direkt när vi kom hem och jag plockade undan lite och diskade. Sen var vi väl förtjänta av ett avsnitt av Greyan. =) Camilla kom hem strax efter kl.23 och var hungrig, förstås... =) Då kommer Angelin med den briljanta idén; Vi åker på Donken då! Det blev tyst. Ingen ville säga emot trots att man kände tjockis stämpeln i pannan börja växa fram... Donken igen? Vore ju gott förstås men 2ggr samma dag? Plus att vi åt där dan innan oxå... Vi tog Camillas bil. Väl däruppe så inser vi att det är samma tjej som tar hand om våran beställning som 3 timmar tidigare. Svårt att hålla sej för garv men fy fan vad vi skämdes! Det värsta var att vi hade Angelins bil första repan och nu hade vi "bytt" till Camillas...
Fat girls undercovered.

Sugen på Prag?

Sitter här hemma och är allmänt uttråkad. Jag är rastlös men vet inte riktigt vad jag vill göra. Jag vet däremot vad jag inte vill. Jobba och va här i Östersund står inte högst på min lista just nu. Försöker komma på nån bra idé att håva in lite päning utan att jobba. Finns ju så mycket roligare saker att göra än det. Men slantarna måste man ju ha... fan... måste komma på nå smart. Sitta här i stan är inte heller nån hit för tillfället har jag kommit på. Skit stad, det är vad det är. Man är inte ens välkommen på krogen längre. Nä men, jag väntar ju gärna 2 år för att få gå ut på krogen en lördag...fy fan.
Ny stad, nytt land, det är vad jag är sugen på just nu. Sunderland är ett måste inom kort men har även kikat lite på Prag ikväll.


Vill egentligen åka på en lite längre trip till England men några dar i Prag skulle sitta fint det oxå. =) Har kikat lite på hotell där och hittade en fin lägenhet för 4 dar i början på mars. 3 rum och kök, 2 badrum och terrass för 6 personer, 5600:-! Fy huun va billigt! Flyg går på ca.2300. Står även att området är fullt av pubar och restauranger... Prag, nästa! Eller? =)


RSS 2.0